Sweet 'n sour med kylling
25-35
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Sweet 'n sour med kylling

En rigtig skøn klassisk, asiatisk sweet and sour ret med kylling og ananas. Enkelt, lækkert og nemt.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Sukker
  • Olie

Det skal du bruge

Basmatiris
135 g
Pasteuriseret æggehvide (Æg)
½ bæger
Majsstivelse
½ pose
Kyllingeinderfilet
300 g
Hvidløg
2 fed
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
1½ spsk
Tomatpuré
1 spsk
Chiliflager
⅓ tsk
Grøn peber
1 stk
Rød peber
1 stk
Løg
¾ stk
Ananas i tern
100 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 566 kcal
  • Fedt 4 g
  • Kulhydrater 87 g
  • Protein 46 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Bland æggehvide, majsstivelse og ½ tsk salt i en skål. Vend kyllingen i blandingen og lad stå.
  3. Sur-sød sauce: Kom presset hvidløg, vineddike, tomatpuré, 1½ dl vand, 1-1½ spsk sukker, ½ tsk salt og chiliflager (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt), i en lille gryde og kog ved lav varme 5 min.
  4. Grøntsager: Skyl og rens peberfrugter og skær i tern. Pil løg og skær i tynde både.
  5. Sweet ´n sour: Varm lidt olie op i en wok eller sauterpande og brun kyllingen af på alle sider. Tag kyllingen af panden og steg grøntsagernei 1 min. Tilsæt sur-sød saucen og ananas med væde og kog op. Tilsæt kyllingen, når saucen koger og lad det simre med ca. 4 min. til kyllingen er gennemstegt og saucen er tyknet lidt.
  6. Servér retten med ris til. Spis evt. retten med spisepinde, hvis du skulle have dem i skuffen.