Koteletter i tomatsauce med grøn pastasalat
30
4 dages holdbarhed

Koteletter i tomatsauce med grøn pastasalat

Saftige koteletter i en italiensk inspireret tomatsauce, serveret med pastasalat med friske grøntsager. Det er nem og hurtig aftensmad.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Fuldkornspasta (Gluten, Hvede)
150 g
Koteletter
300 g
Hakkede tomater
200 g
Oregano
2 tsk
Rødløg
⅔ stk
Babyspinat
100 g
Tomat
3 stk
Revet ost (Mælk, Laktose)
30 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 996 kcal
  • Fedt 36 g
  • Kulhydrater 103 g
  • Protein 65 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Kog 150 g pasta i rigeligt vand tilsat ½ tsk salt ca. 10 minutter.
  2. Varm olie op på en pande. Brun koteletterne ca. 1 minut på hver side og læg dem i et ildfast fad. Gem panden til løget. Bland 200 g hakkede tomater med ½ tsk salt, peber og ½-1 spsk oregano.
  3. Hæld tomatsaucen over koteletterne og sæt fadet i ovnen ca. 20 minutter.
  4. Pil løget og skær det i tynde både. Steg løg på panden fra koteletterne i lidt olie til de er klare (de må ikke blive brune).
  5. Skyl spinat og tomater. Skær tomaterne i både. Hæld vandet fra pastaen og bland den kogte pasta med tomater, bløde løg, spinat og krydr med salt og peber.
  6. Drys 30 g revet ost over pastasalaten eller server den til. Server koteletterne i tomatsauce med den grønne pastasalat.