Kyllingeinderfilet med sukkerærter og nudler
30
5 dages holdbarhed

Kyllingeinderfilet med sukkerærter og nudler

En orientalsk inspireret, lækker ret, der er smagfuld uden at være stærk med smag fra bl.a. hvidløg, honning, soja og ingefær. Serveres med forårsløg, sukkerærter og nudler.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • soja,
  • selleri,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Kyllingeinderfilet
300 g
Solo hvidløg
⅓ stk
Ingefær
15 g
Forårsløg
3 stk
Sojasauce (Gluten, Soja, Hvede)
¼ dl
Honning
½ spsk
Hønsebouillon (Selleri)
⅓ terning
Fuldkornsnudler (Gluten, Hvede)
150 g
Sukkerærter
125 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 719 kcal
  • Fedt 9 g
  • Kulhydrater 100 g
  • Protein 60 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Dup kyllingen tør med køkkenrulle og del i mindre stykker. Pil hvidløg og hak ½ solo hvidløg fint. Skræl og riv ingefær. Skyl forårsløg, snit dem fint.
  2. Bland kylling, hvidløg, ingefær, salt og peber i en skål. Varm olien på en pande ved god varme, brun kyllingen på alle sider.
  3. Tilsæt ¼ dl sojasauce, ½ spsk honning, ¼ dl vand og ½ bouillonterning til kødet. Steg yderligere ca. 7 min. Kyllingen skal være gennemstegt.
  4. Kog 150 g nudler efter anvisning på pakken. Kog ærterne sammen med nudlerne de sidste 2 min. Hæld vandet fra.
  5. Vend nudler og sukkerærter med kyllingen. Drys forårsløg over og servér.