Nem Thai wok med kalkun, grøntsager og ris
25
4 dages holdbarhed

Nem Thai wok med kalkun, grøntsager og ris

Super nem wokret med kalkun og masser af grøntsager. Den færdige thai karry sovs tilsættes til sidst. Serveres med ris og frisk koriander.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt

Det skal du bruge

Ris
2 dl
Rød peber
½ stk
Forårsløg
2 stk
Broccoli
½ stk
Koriander
1 drys
Kalkunstrimler
275 g
Revet gulerod
100 g
Karrysauce med grøntsager (Laktose)
2 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 740 kcal
  • Fedt 17 g
  • Kulhydrater 100 g
  • Protein 48 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Sæt 200 g ris over i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt. Bring i kog og kog 12 min. under låg. Sluk og lad stå på eftervarmen (induktion lad stå på 1) til resten af retten er klar.
  2. Skyl peberfrugt, forårsløg og broccoli. Fjern kerner fra peberfrugten og snit ½ stk i tynde strimler. Snit forårløg i tynde skiver på skrå. Del broccoli i små buketter. Skyl, tør og hak koriander groft.
  3. Varm en wok eller sauterpande op til høj varme, tilsæt olie. Steg kalkunstrimlerne, så de brunes på alle sider. Tilføj alle grøntsagerne og steg videre 1 min.
  4. Tilsæt 2 dl karrysauce, vend godt rundt (tilsæt lidt vand hvis du synes saucen er for tyk) og lad det koge ca. 3 min. Smag til med lidt salt.
  5. Server wokretten med kogte ris og koriander drys.