Avocadoburger med røget laks og kartoffelbøf
30
4 dages holdbarhed

Avocadoburger med røget laks og kartoffelbøf

Anderledes burger med røget laks og en "bøf" af kartoffel mos med persille og friske ærter, garneret med frisk babyspinat og avocadoskiver. Det giver en spændende og virkelig lækker burger!

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • byg,
  • hvede,
  • rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Bagekartoffel
1 stk
Burgerbolle (Æg, Gluten, Mælk, Byg, Hvede, Rug, Laktose)
2 stk
Bredbladet persille
1 drys
Slikærter (sugar snaps)
100 g
Avocado
1 stk
Babyspinat
50 g
Røget laks (har været frosset) (Fisk)
150 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 639 kcal
  • Fedt 22 g
  • Kulhydrater 78 g
  • Protein 32 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Skræl kartoflerne. Skær i mindre stykker og kog i en gryde med rigeligt vand i ca. 12 min. 
  2. Tænd ovnen på 200 grader. Flæk burgerbollerne og lun dem i ovnen i ca. 4 min.
  3. Skyl persille og hak groft. Skold ærterne med kogende vand og skyl derefter i iskoldt vand. Si vandet fra. Hak dem fint (med skræl). Skræl avocado, fjern stenen og skær i skiver. Skyl spinat.
  4. Hæld vandet fra kartoflerne. Mos dem med persille, salt, peber og friske ærter. Form 2 bøffer af mosen.
  5. Byg burgeren: Læg skiver af avocado på bollen, dernæst kartoffelbøffen og top med spinat og røget laks.