Cremet pasta med røget laks
20
5 dages holdbarhed

Cremet pasta med røget laks

En super-enkel ret, der bare smager rigtig godt. En klassisk cremet sauce med dild og røget laks klæder pastaen rigtig godt. Her har vi tilføjet det sunde grønt i form af broccoli.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Smør
  • Peber

Det skal du bruge

Pasta (Gluten)
250 g
Rødløg
1 stk
Broccoli
½ stk
Dild
1 drys
Røget laks (har været frosset) (Fisk)
200 g
Friskost (Mælk, Laktose)
75 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 760 kcal
  • Fedt 22 g
  • Kulhydrater 104 g
  • Protein 37 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog 250 g pasta i rigeligt vand tilsat ½ tsk salt i ca. 9 min, til den er al dente (har lidt bid). Gem ¼ dl af kogevandet.
  2. Pil løg, skær i tynde skiver. Skyl broccoli, del i små buketter. Skyl og hak dild.
  3. Steg løg og broccoli på en pande i lidt smør eller olie ved middel varme i ca. 3 min.
  4. Skær laksen i mindre stykker. Tilsæt til løg og broccoli, steg med i ca. 2 min.
  5. Rør 75 g philadelphia ost med ¼ dl af kogevandet. Kom det i panden til laks, løg og broccoli.
  6. Smag til med salt, peber og hakket dild. Vend forsigtigt pastaen i sovsen og varm den igennem.
  7. Servér evt. med lidt frisk dild på toppen.