Grillet kalkun med tzatziki og krydrede ris
20
3 dages holdbarhed

Grillet kalkun med tzatziki og krydrede ris

En enkel og lækker græsk inspireret ret med kalkunschnitzler, stegte tomater og ris krydret med forårsløg og kørvel. Serveret med tzatziki.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Basmatiris
200 g
Forårsløg
3 stk
Tomat
3 stk
Kyllingebryst
2 stk
Kørvel
1 drys
Tzatziki (Mælk, Laktose)
150 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 629 kcal
  • Fedt 9 g
  • Kulhydrater 89 g
  • Protein 48 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd grillen eller steg schnitzlerne og tomater på en pande, gerne en grillpande - se pkt 4.
  2. Kog 200 g ris i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. under låg. Sluk og lad stå til resten af retten er færdig.
  3. Rens forårsløg og snit fint. Kom dem i gryden med risene i de sidste 3 min. af trækketiden.
  4. Halvér tomaterne. Pensl schnitzlerne med lidt olie og krydr med salt og peber. Grill dem 3-4 min. på hver side. Læg tomaterne med skærefladen nedad på grillen, vend dem efter ca. 2 min. TIP: Læg tomaterne på et stykke stanniol, hvis du vil være sikker på, at de ikke hænger fast i grillristen.
  5. Snit kørvel fint og vend det med de kogte ris. 
  6. Servér schnitzlerne med grillede tomater, tzatziki og ris.