Kyllingeinderfilet i kokosmælk med squash og peberfrugt
15-20
5 dages holdbarhed

Kyllingeinderfilet i kokosmælk med squash og peberfrugt

Hurtig kylling med ris og kokos på den gode måde med masser af velsmag fra karry, ingefær og chili.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Mel

Det skal du bruge

Basmatiris
135 g
Kyllingeinderfilet
300 g
Hønsebouillon
½ pose
Rød chili
⅔ stk
Ingefær
½ stk
Karry
1 tsk
Squash
¾ stk
Rød peber
1 stk
Kokosmælk
2 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 693 kcal
  • Fedt 26 g
  • Kulhydrater 68 g
  • Protein 47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Krydr kyllingen med salt og peber. Opløs bouillon i 1 dl kogende vand.
  3. Fjern kerner fra chilien og hak den fint (reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Skræl ingefær og riv fint. Varm olie i en pande ved god varme. Svits karry under omrøring ca. ½ min. Kom kødet på panden og steg ½ min. på begge sider. Kom ½ spsk mel på og vend det sammen med kødet. Tilsæt ingefær og chili.
  4. Skyl og skær squash og peberfrugt i store tern og vend dem med på panden. Hæld kokosmælk og bouillon over. Lad det koge ved svag varme i ca. 6 min. til kødet er gennemstegt. Smag til med salt, peber og evt. mere karry og servér med ris.