Stegt kylling og grøntsager med fettuccine i cremet sennepssauce
25
4 dages holdbarhed

Stegt kylling og grøntsager med fettuccine i cremet sennepssauce

Masser af lækre grøntsager og stegt kylling i en cremet sennepssauce med pift af citron og serveret med fuldkorns fettucine.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Fuldkornspasta
200 g
Kyllingeinderfilet
300 g
Porre
1 stk
Broccoli
½ stk
Champignon
125 g
Østershatte
75 g
Citron
½ stk
Dijon sennep (Sennep, Svovldioxid)
1 spsk
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 734 kcal
  • Fedt 16 g
  • Kulhydrater 87 g
  • Protein 61 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Sæt pastaen over i letsaltet vand og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den.
  2. Tag ½ dl kogevand fra og afdryp pastaen i en sigte.
  3. Rens imens porre og skær den i tynde skiver. Skyl broccoli og del den i små buketter. TIP: Brug gerne stokken på broccolien  Rens svampe og skær dem i grove stykker. Del kyllingestykkerne i to.
  4. Opvarm en sautérpande med olie, steg kyllingekødet i 2-3 min. og krydr med salt og peber. Riv skal af citron og sæt til side.
  5. Tilsæt porre, broccoli og svampe til kyllingen og steg videre ved middel varme i 2-3 min. til grøntsagerne er let møre. Rør sennep, creme frisk og kogevand sammen og tilsæt til kylling-grøntsagsblandingen. Varm det op, men det må ikke koge for voldsomt, så skiller saucen. Smag til med 1 spsk citronsaft, salt og peber.
  6. Bland pasta med kylling og grøntsager i sennepssauce og pynt med revet citronskal. Du kan også servere pastaen ved siden af.