Cremet kalkungryde med grøntsager og fuldkornspasta
30
3 dages holdbarhed

Cremet kalkungryde med grøntsager og fuldkornspasta

Alt kommer i én gryde, det er ret nemt og meget lidt opvask. Kalkunbryst i tern med masser af grønt i en herlig cremet sauce smagt til med timian. Nem og lækker hverdagsmad.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • selleri,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Solo hvidløg
½ stk
Porre
1 stk
Kalkunstrimler
275 g
Fuldkornspasta (Gluten, Hvede)
175 g
Grøntsagsbouillon (Selleri)
1 terning
Madlavningsfløde (Laktose)
1 dl
Timian
1 tsk
Broccoli
½ stk
Babyspinat
75 g
Tomat
½ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 667 kcal
  • Fedt 18 g
  • Kulhydrater 78 g
  • Protein 48 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Pil og hak hvidløg fint. Rens porre og skær i tynde skiver.
  2. Opvarm en stor gryde med 1 spsk olie og brun kødet i 1-2 min. Kom hvidløg, porre, pasta, bouillon, 5 dl vand, fløde, timian, ½ tsk salt og ¼ tsk peber i gryden og lad retten småkoge under låg i 10 min. Rør rundt i undervejs.
  3. Skyl imens broccoli og skær den i små buketter TIP: Brug gerne stokken på broccolien. Skyl og afdryp spinaten. Kom broccolibuketter og spinat i gryden og kog videre i ca. 5 min. til pastaen er al dente og saucen er lækker cremet. Smag evt. til med lidt salt og peber.
  4. Skyl tomaten, del den, fjern kernerne og skær den i tynde både. Top retten med tomatbåde og servér straks.