Paprika-chili kylling med tabouleh og sød chilidip
25-35
5 dages holdbarhed

Paprika-chili kylling med tabouleh og sød chilidip

Der er bare masser af god smag i denne ret med kylling - iklædt en krydret panering, serveret med en herlig tabouleh og sød chili dip. Kombinationen er i top og det er en ret for hele familien.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Olivenolie

Det skal du bruge

Bulgur (Gluten, Hvede)
100 g
Hvidløg
½+½ fed
Rasp (Hvede)
1 pose
Paprika
½+½ tsk
Chiliflager
½ tsk
Kyllingeinderfilet
300 g
Tomat
1 stk
Gul peber
½ stk
Forårsløg
1 bundt
Citron
½ stk
Tranebær
1 pakke
Sød chilisauce
1 spsk
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 689 kcal
  • Fedt 23 g
  • Kulhydrater 72 g
  • Protein 48 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog bulgur i 2½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig. Hæld evt. overskydende vand fra.
  2. Pres halvdelen af hvidløg og bland med rasp, første portion paprika, chili (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt), ½ tsk salt og friskkværnet peber i en plastpose.
  3. Skyl kyllingefileterne i koldt vand og vend dem med paneringen i posen. Sørg for, at de alle bliver dækket godt med panering.
  4. Steg kyllingen i ½ spsk olie på en slip-let pande ved middel varme ca. 8 min. i alt. Vend dem jævnligt.
  5. Tabouleh: Skyl og skær tomat og peberfrugt i små tern. Hak hvidløg fint og skær forårsløg i tynde skiver. Bland det hele med bulgur, tranebær, 1 spsk olivenolie, citronsaft og paprika.
  6. Rør sød chilisauce med creme fraiche og servér dippen til den stegte kylling sammen med tabouleh.