Skinkespyd med farverig cremet risblanding
25-35
5 dages holdbarhed

Skinkespyd med farverig cremet risblanding

De flotte spyd med skinketern og cocktailpølser penslet med en hjemmelavet marinade. Serveres med en festlig og farverig risblanding. Nemt at lave og lækkert at spise.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • soja,
  • mælk,
  • selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Sojasauce (Soja)
1 spsk
Ketchup
1 spsk
Grøntsagsbouillon (Selleri)
⅓ pose
Vildrisblanding
180 g
Tern af skinkeinderlår
300 g
Træspyd
6 stk
Majskerner
140 g
Rød peber
1 stk
Kruspersille
1 drys
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 627 kcal
  • Fedt 8 g
  • Kulhydrater 91 g
  • Protein 47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 220 grader.
  2. Kom 3½ dl vand, bouillon og ris i en gryde og læg låg på. Skru ned til lav varme, når risene koger og kog 14 min under låg. Sluk for varmen og lad risene stå med låg på indtil resten af retten er færdig.
  3. Marinade: Rør sojasauce, ketchup, salt og peber godt sammen i en skål.
  4. Sæt skiftevis kød og pølser på spyd. Pensl med marinaden og læg spyddene i et ovnfast fad eller på en bageplade beklædt med bagepapir. Sæt dem i ovnen 10-12 min.
  5. Hæld væden fra majsene. Skyl peberfrugt, fjern kerner og frøvægge og skær peberfrugten i tern. Skyl og hak persille.
  6. Vend majs, peberfrugt og yoghurt i risene lige inden servering og drys med persille. Læg kødspydene på et fad og servér med den farverige risblanding.