20
1 dages holdbarhed
Græske hakkebøffer med tzatziki og bulgursalat
Den gode smag af Grækenland på ingen tid. Hakkebøfferne er allerede blandet med feta, persille og hvidløg, tzatziki'en er serveringsklar, og bulguren skal bare tilsættes tomater og agurk.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- gluten,
- mælk,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Peber
Det skal du bruge
Bulgur (Gluten, Hvede)
2 dl
Græsk hakkebøf (Mælk, Laktose)
2 stk
Tomat
2 stk
Agurk
⅓ stk
Tzatziki (Mælk, Laktose)
150 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 671 kcal
- Fedt 27 g
- Kulhydrater 59 g
- Protein 48 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Frys kødet, hvis du ikke kan nå at lave retten på selve leveringsdagen.
- Kog 175 g bulgur i 3½ dl vand og ½ tsk salt i 12 min. under låg. Sluk for varmen, og lad det trække mens resten af retten laves.
- Brun bøfferne hurtigt i lidt smør på en varm pande og steg dem færdige 5-6 min. på hver side ved middelvarme. Krydr med salt og peber.
- Skyl tomater og agurk og skær i tern.
- Hæld evt. overskydende vand fra bulguren. Bland med tomat og agurk og servér med tzatziki og hakkebøffer.