Chili con carne med ris og creme fraiche
20
5 dages holdbarhed

Chili con carne med ris og creme fraiche

En klassisk og godt krydret chili con carne i færdig udgave. Supernemt og lækkert på en travl hverdag - du skal bare koge risene, mens retten simrer. Hovedingredienserne i retten er færdigtilberedt.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt

Det skal du bruge

Basmatiris
200 g
Chili con carne
600 g
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 847 kcal
  • Fedt 22 g
  • Kulhydrater 120 g
  • Protein 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog 200 g ris i 3½ dl vand med ½ tsk. salt i ca. 12 min. under låg. Sluk og lad risene trække, til resten af retten er færdig (induktion lad stå på 1)
  2. Læg posen med chili con carne i en lille gryde, og dæk med vand. Varm gryden op til vandet næsten koger, og lad retten simre ved middel varme i ca. 15 min.
  3. Klip posen op og servér chili con carnen med ris og en god klat creme fraiche.