Fiskeruller med dildstegt blomkål, citronsauce og kartofler
25-35
Laktosefri
Glutenfri
2 dages holdbarhed

Fiskeruller med dildstegt blomkål, citronsauce og kartofler

Filetter af fladfisk er både velsmagende og nemme at tilberede. Her får du lækker fisk med kartofler, citronsauce og blomkål stegt med dild. Enkelt og lækkert.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • fisk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Dild
1 drys
Blomkål
½ stykke
Citron
1 stk
Isingfilet (Fisk)
275 g
Hollandaisesauce (Æg)
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 650 kcal
  • Fedt 43 g
  • Kulhydrater 42 g
  • Protein 23 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

  1. Tænd ovnen og varm op til 225°C (Varmluft).
  2. Kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 15 min.
  3. Skyl og hak dild fint. Skyl blomkål, del i små buketter og halvér disse. Skyl citron.
  4. Læg fiskefileterne på et skærebræt. Riv skal af ½ citron over fisken og drys med halvdelen af den hakkede dild og lidt salt. Rul fileterne sammen og læg i et smurt ovnfast fad.
  5. Bland hollandaise med revet skal af ½ citron og 1 spsk citronsaft og hæld den over fiskerullerne. Bag midt i ovnen i 8-10 min. til fisken er gennembagt.
  6. Varm olie op på en pande. Steg blomkålen ved høj varme i 5-6 min. Krydr med salt og peber.
  7. Tilsæt halvdelen af den resterende hakkede dild (gem lidt dild til pynt). Skær citronen i både.
  8. Drys den sidste dild over fiskerullerne og servér med kartofler, stegt blomkål og citronbåde.