Fiskeburger på grill
30-40
3 dages holdbarhed

Fiskeburger på grill

En lidt anderledes burger med "fiskebøf" og karry mayonnaise. Enkelt, sundt og lækkert - og så kan børnene også være med på fisk! Serveres med ovnfritter. Retten kan naturligvis også tilberedes uden grill.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • byg,
  • hvede,
  • rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Bagekartoffel
2 stk
Torskefilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Pasteuriseret æg (Æg)
½ bæger
Rasp (Hvede)
2 spsk
Burgerbolle (Æg, Gluten, Mælk, Byg, Hvede, Rug, Laktose)
2 stk
Hjertesalat
½ stk
Tomat
1 stk
Rødløg
½ stk
Æble
1 stk
Mayonnaise (Æg)
2 spsk
Karry
½ tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 792 kcal
  • Fedt 16 g
  • Kulhydrater 120 g
  • Protein 43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

  1. Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill ellers tænd ovnen på 220 grader.
  2. Skær kartoflerne i smalle både. Vend med olie, salt og peber. Grill: Fordel i en alubakke og sæt på indirekte varme i 20-25 min. Vend i dem et par gange undervejs. Ovn: Fordel på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen i 20-25 min.
  3. Fiske-bøffer: Hak fisken groft. Bland fisk, lidt salt og peber godt sammen. Tilsæt æg og rasp og form til bøffer.
  4. Grill: Læg fiskebøfferne på stanniol smurt med olie. Grill ved direkte varme i 3-4 min. på hver side. Varm burgerbollerne på grillen. Pande: Steg fiskebøfferne 3-4 min på hver side ved høj varme. Varm burgerbollerne i ovnen ca. 5 min.
  5. Snit salat. Skær tomater og løg i skiver. Fjern kernehus og skær æblet i tynde skiver. Bland mayo og karry.
  6. Smør bollerne med karry-mayo og byg burgeren som på fotoet. Servér med ovnfritter.