Pitabrød med sprøde krydrede fiskestykker og frisk grønt (Brug ikke, Erstattet af 81465)
1
3 dages holdbarhed

Pitabrød med sprøde krydrede fiskestykker og frisk grønt (Brug ikke, Erstattet af 81465)

Et sikkert hit for børn i alle aldre med de sprøde, krydrede fiskestykker, der sammen med friske grøntsager fyldes i lune pitabrød og dryppes med yoghurt.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Røget paprika
½ tsk
Karry
½ pose
Panko (Gluten, Hvede)
1 pakke
Torskefilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Hjertesalat
1 stk
Skoleagurk
1 stk
Tomat
1 stk
Pitabrød (Gluten, Hvede)
2 stk
Creme fraiche dressing (Mælk, Laktose)
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 544 kcal
  • Fedt 9 g
  • Kulhydrater 76 g
  • Protein 39 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

  1. Panering: Bland røget paprika, karry, panko og lidt salt sammen på en tallerken. Skær fisken i strimler og vend i krydderiblandingen.
  2. Grønt: Skyl grøntsagerne. Skær salat i strimler og agurk og tomat i små tern.
  3. Sprød fisk: Varm lidt olie på en pande og steg fisken i ca. 2 min. på hver side.
  4. Pitabrød: Varm pitabrødene på brødristeren.
  5. Servér grønt, fisk og dressing i skåle på bordet, så man selv kan fylde sit pitabrød.