35-45
Vegetar
4 dages holdbarhed
Grøntsagslasagne med sprød salat
En klassisk lasagne med friske lasagneplader og Mattssons bechamelsauce, men her med lækkert grøntsagsfyld til den kødfrie dag.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- æg,
- gluten,
- mælk,
- svovldioxid,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Peber
- Olie
Det skal du bruge
Løg
½ stk
Hvidløg
¾ fed
Champignon
100 g
Coleslaw-blanding
200 g
Hakkede tomater
1 dåse
Oregano
1 tsk
Bechamelsauce (Gluten, Mælk, Hvede, Laktose)
1 pose
Lasagneplader (Æg, Gluten, Hvede)
200 g
Revet ost (Mælk, Laktose)
50 g
Rød balsamico (Svovldioxid)
1 spsk
Salatmix Toscana
100 g
Abrikos i tern (Svovldioxid)
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 833 kcal
- Fedt 39 g
- Kulhydrater 92 g
- Protein 27 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
- Pil og hak løg og hvidløg. Rens champignon og hak groft. Varm lidt olie op i en gryde ved medium varme og svits løg, hvidløg, champignon og coleslaw-blanding i 1 min.
- Tilsæt hakkede tomater, oregano, ½ tsk salt og lidt peber og lad simre 2 min.
- Fordel et tyndt lag bechamelsauce i bunden af et ovnfast fad, læg et lag lasagneplader, så det dækker hele bunden og fordel et lag grøntsagssovs på lasagnepladerne så tyndt som muligt. Gentag de 3 lag og fortsæt til du har brugt al grøntsagssovsen. Afslut med et lag lasagneplader. Fordel et tyndt lag bechamel på de øverste plader og drys med revet ost.
- Bag lasagnen midt i ovnen i ca. 25 min. til den er gylden på toppen.
- Pisk imens en dressing til salaten af balsamico, 1½ spsk olie og lidt salt og peber. Hæld salaten i en skål, top med abrikostern og fordel dressingen over lige inden servering. Servér grøntsagslasagne med salat.