Spicy tunburger med wasabi og syltede skalotteløg
30-40
4 dages holdbarhed

Spicy tunburger med wasabi og syltede skalotteløg

Spicy og lækker burger med frisk tun smagt til med wasabi og ingefær. Sauterede, bløde skalotteløg og rucola giver tunbøffen et godt modspil. Hertil dampet broccoli.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • fisk,
  • soja,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • byg,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Tunsteak (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Wasabi-pulver (Sennep)
¼ tsk
Ingefær
20 g
Sennep (Sennep, Svovldioxid)
1 tsk
Solo hvidløg
⅔ stk
Skalotteløg
2 stk
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
2 tsk
Broccoli
½ stk
Burgerbolle (Mælk, Byg, Hvede, Laktose)
2 stk
Rucola salat
100 g
Mayonnaise (Æg, Soja, Sennep)
2 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 832 kcal
  • Fedt 38 g
  • Kulhydrater 53 g
  • Protein 68 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Fisken har været frosset og må ikke genindfryses.

  1. Tænd grillen. TIP: Du kan også stege fisken på en pande gerne en grillpande.
  2. Hak tunkødet groft med en kniv eller i en blender.
  3. Bland tunkød med wasabi (Reducer mængden af wasabi, hvis ikke kan lide det for stærkt), revet ingefær, sennep, presset hvidløg, 2 spsk olie, salt og peber.
  4. Form 2 bøffer og pak dem ind i film. Stil dem på køl indtil de skal steges.
  5. Pil skalotteløg og skær i tynde skiver. Steg løgene bløde i 1 tsk olie ved medium varme. Vend dem med vineddike og smag til med salt og peber.
  6. Del broccolien i mindre buketter og kog dem 2-3 min i letsaltet vand TIP: Brug gerne stokken på broccolien også.
  7. Gnid tunbøfferne med lidt olie og grill dem på direkte varme 3-4 min. på hver side eller pandesteg i samme tid.
  8. Del bollerne og rist dem på grillen, i ovn eller på brødrister. Skyl rucolaen.
  9. Smør underbollen med lidt mayonnaise, fyld med rucola, tunbøf og løg. Anret broccoli og resten af rucolaen ved siden af og servér.