Hvid fisk i karry-kokossauce med æble
25-35
Laktosefri
Glutenfri
3 dages holdbarhed

Hvid fisk i karry-kokossauce med æble

Lækker hvid fisk af torskefamilien i en smagfuld karry-kokossauce der sammen med æble og gulerod giver en fantastisk smag til retten. Serveres med ris og et drys peanuts.

Ingredienser

Allergener
  • Fisk,
  • jordnødder

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Basmatiris
200 g
Porre
½ stk
Gulerod
2 stk
Karry
1 spsk
Kokosmælk
2 dl
Torskefilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Æble
1 stk
Peanuts (Jordnødder)
20 g
Koriander
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 856 kcal
  • Fedt 32 g
  • Kulhydrater 101 g
  • Protein 42 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

  1. Kog ris i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. under låg. Sluk og lad stå til resten af retten er klar.
  2. Rens porre og skær i ½ cm tykke skiver. Skræl gulerødder og riv dem groft. Steg porre dem sammen med revet gulerod i olie på en pande eller gryde 2-3 min. ved middel varme uden de bliver brune.
  3. Tilsæt karry og kokosmælk og lad simre for svag varme 5 min. Smag til med salt og peber.
  4. Skær fisken i mundrette stykker. Læg dem ned til grøntsagerne og lad simre med 4-5 min.
  5. Skyl æble, del i kvarte og fjern kernehus. Skær hver båd i tynde skiver. Kom æble i gryden og vend rund. Drys med peanuts og koriander lige inden servering. Servér med ris til.