Kyllingekødboller i hoisinsauce med nudler
25-35
2 dages holdbarhed

Kyllingekødboller i hoisinsauce med nudler

Asiatisk inspireret ret med små smagfulde kødboller, lynstegte grøntsager og nudler. Det smager bare forrygende!

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • soja,
  • sesamfrø,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Mel

Det skal du bruge

Nudler (Gluten, Hvede)
125 g
Hakket kylling
300 g
Hoisinsauce (Soja, Sesamfrø)
1+2 spsk
Sesamolie (Soja, Sesamfrø)
1+1 tsk
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pose
Rød chili
¾ stk
Champignon
125 g
Grønne bønner
1 pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 569 kcal
  • Fedt 16 g
  • Kulhydrater 64 g
  • Protein 43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

  1. Nudler: Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. Kog nudler i 3 min. uden låg. Skyl i koldt vand bagefter.
  2. Kødboller i hoisin: Rør kødet med 1 spsk hoisinsauce, 1 spsk hvedemel, salt og peber. Form til små kødboller med en lille ske. Varm 1 tsk sesamolie op på en pande ved god varme og steg kødbollerne 6-8 min. Drys sesamfrø over og vend dem jævnligt. Kom resten af hoisinsaucen på panden og ryst den, så saucen bliver jævnt fordelt over kødbollerne. Sæt dem til side på en tallerken.
  3. Grønt: Skyl chili, fjern kerner og frøvægge og snit den fint (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Rens svampene og skær i halve. Skyl bønnerne, del på tværs i store stykker. Lynsteg chili, svampe og bønner 3-4 min. i sesamolie.
  4. Bland nudler med grøntsagerne og lynsteg et kort øjeblik inden kødbollerne vendes i. Tilsæt ½ dl vand og vend det hele godt rundt og servér.