Teriyaki-kyllingelår med sesamfrø, grøntsager og nudler
35-45
4 dages holdbarhed

Teriyaki-kyllingelår med sesamfrø, grøntsager og nudler

Grib de dejlige sprøde kyllingelår i den ene hånd, og med gaflen i den anden hånd nudlerne og grøntsagerne. Styrken kan du selv skrue op for med den søde chilisauce, der kun er let krydret.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • soja,
  • mælk,
  • sesamfrø,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Kyllingelår
700 g
Teriyaki-sauce (Gluten, Soja, Hvede)
½ dl
Lime
1 stk
Sesamfrø (Sesamfrø)
½ spsk
Broccoli
1 stk
Cherrytomater
125 g
Nudler (Gluten, Hvede)
200 g
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Sød chilisauce
½ dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 1135 kcal
  • Fedt 41 g
  • Kulhydrater 104 g
  • Protein 86 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd grillen eller ovnen på 220 grader varmluft. Kom kyllingelårene i et grillegnet fad og vend i ½ dl teriyaki-sauce og 1 spsk limesaft og drys med ½ spsk sesamfrø og lad trække til grillen/ovnen er varm. Grill kyllingen på indirekte varme ca. 30 min. Vend undervejs.
  2. Skyl broccoli og tomater. Skær tomater i halve og broccoli i små buketter TIP: Brug gerne stokken på broccolien.
  3. Kog nudler i rigeligt letsaltet vand i 4 min. Skyl kort i koldt vand.
  4. Kom broccoli i en gryde med kogende vand, der lige dækker, tilsat ½ tsk salt i 3 min.
  5. Bland creme fraiche med sød chilisauce og krydr med lidt salt og peber. Servér dippen til kyllingelårene sammen med nudler, grøntsager og resten af limen i både.