Kylling med brød-nachos, ristede majs og avocado dip
25-35
4 dages holdbarhed

Kylling med brød-nachos, ristede majs og avocado dip

Krydrede kyllingestykker serveret med tynde brød-nachos, ristede majs, cherrytomater og en let og cremet avocado dip.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • selleri,
  • havre,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Brød (Havre, Hvede)
1 stk
Mexico mix-krydderi (Selleri)
2 tsk
Kyllingeinderfilet
300 g
Avocado
1 stk
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Cherrytomater
100 g
Majskerner
150 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 745 kcal
  • Fedt 39 g
  • Kulhydrater 46 g
  • Protein 52 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade og smør lidt olie ud på papiret.
  2. Skær brødet i ½ cm tykke skiver. Læg på bagepapiret. Dryp med lidt olie og drys lidt salt på.
  3. Bland 2 tsk mexico mix krydderi og kylling godt i en frysepose (TIP: Brug mindre krydderiblanding, hvis du vil have retten mindre stærk). Lad kyllingen ligge i posen til den skal steges.
  4. Avocado-dip: Mos avocado med en gaffel, bland med 1½ spsk creme frisk, salt og peber.
  5. Varm en pande godt op, brun kyllingen på alle sider. Skru ned til middel varme, steg videre ca. 5 min på hver side.
  6. Sæt brødet i ovnen. Bag det sprødt, ca. 8 min. Hold øje med at det ikke bliver for mørkt.
  7. Skyl og tør tomaterne og halvér dem. Læg dem på et fad. Hæld væden fra majsene.
  8. Læg kyllingestykkerne på fadet med tomaterne. Hæld 150 g majs på panden, skru op til høj varme. Steg til de har fået farve, ca. 2 min.
  9. Tag brødet ud af ovnen. Læg på fadet med kyllingen. Hæld også majsene på fadet.
  10. Servér med avocado dip og resten af creme frisken.