Knuste kartofler med kylling, valnødder og sennepsvinaigrette
20-30
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Knuste kartofler med kylling, valnødder og sennepsvinaigrette

Velsmag over hele linjen med de knuste kartofler vendt i sennepsvinaigrette serveret med stegt kylling, grønne bønner og valnødder. Det er bare lækkert!

Ingredienser

Allergener
  • Valnødder,
  • laktose,
  • mælk,
  • nødder,
  • sennep,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Sukker
  • Olie

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Valnøddebrud (Nødder, Valnødder)
1 pose
Hvidløg
¾ fed
Sennep (Sennep, Svovldioxid)
1 spsk
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
1½ spsk
Kyllingeinderfilet
300 g
Grønne bønner
½ pakke
Paprika
½ tsk
Forårsløg
1 bundt
Salatost i kryddermarinade (Mælk, Laktose)
50 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 740 kcal
  • Fedt 40 g
  • Kulhydrater 46 g
  • Protein 49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft). Vend kartoflerne godt med 1½ spsk olie, salt og peber i en frostpose. Hæld dem på en bageplade med bagepapir og bag dem møre i ovnen ca. 25 min.
  2. Rist valnødderne på en tør pande ved middel varme til de begynder at dufte. Tag valnødderne af og læg dem på et stykke køkkenrulle.
  3. Sennepsvinaigrette: Pil og pres hvidløg og bland med sennep og vineddike. Pisk ¼ dl olie forsigtigt i lidt ad gangen til sennepsvinaigretten tyknes. Smag til med 1 tsk sukker.
  4. Dup kyllingen tør med køkkenrulle og krydr med salt og peber. Steg på en pande med 1 tsk olie ved middelhøj varme i ca. 7 min. Skyl og nip imens bønnerne. Drys kyllingen med paprika og læg de grønne bønner på panden sammen med kyllingen. Steg videre i 7 min. og vend rundt i bønnerne undervejs.
  5. Skyl forårsløg og snit fint. Tag kartoflerne ud af ovnen og giv dem et lille tryk med en tommelfinger, så de sprækker TIP: brug køkkenrulle, så du ikke brænder dig. Hæld kartoflerne i et stort fad og vend sennepsvinaigretten i.
  6. Bland kylling og bønner med kartoflerne og læg forårsløg og valnødder på. Fordel salatost på toppen og servér.