Hakkebøf med avocado-salsa og bulgur
20-30
4 dages holdbarhed

Hakkebøf med avocado-salsa og bulgur

Hakkebøffen er en god klassiker, her med nye friske limetoner og mildt avocado-tilbehør sammen med den kogte bulgur. En god og overraskende smagfuld kombination.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Bulgur (Gluten, Hvede)
125 g
Lime
½ stk
Hakket oksekød
300 g
Tomat
2 stk
Avocado
1 stk
Mynte, frisk
½ pakke
Salatmix Napolitana
50 g
Creme fraiche dressing (Mælk, Laktose)
1 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 712 kcal
  • Fedt 36 g
  • Kulhydrater 56 g
  • Protein 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill.
  2. Bulgur: Kog bulgur i 3 dl letsaltet vand i 12 min. under låg. Sluk og lad stå på eftervarmen til resten af retten er klar. Riv limeskal og tilsæt sammen med 1 spsk olie til bulguren og vend rundt med en gaffel, så kornene løsnes.
  3. Hakkebøf: Form kødet til bøffer ca 1½ cm tykke. Grill: Pensl med lidt olie og brun hurtigt på begge sider ved direkte varme. Flyt til indirekte og steg dem ca. 12 min. i alt, vend undervejs. Krydr med salt og peber. PandeVarm lidt olie op ved høj varme på en (grill)pande. Brun bøfferne på begge sider, så de får stegeskorpe. Skru ned til middel varme og steg færdig 4-5 min. på hver side.
  4. Avocado-salsa: Skyl tomater. Del avocadoen i halve og fjern sten og skræl. Skær avocado og tomat i små bitte tern og vend forsigtigt sammen i en skål. Skyl og hak mynte og vend det i. Dryp saft fra lime over og smag til med salt og peber. Skyl salat.
  5. Servér bøfferne med bulgur og salsa salat med dressing til TIP: Du kan også blande salsaen med bulguren inden servering og servere til.