20-30
3 dages holdbarhed
Tyrkisk pizza med krydret oksekød og salatost
Lækker og lidt anderledes pizza. Inspireret af det tyrkiske køkken får du her pizzaen med krydret oksekød, saftige tomater og salatost.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- gluten,
- mælk,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Peber
- Mel
- Olie
Det skal du bruge
Pizzadej (Gluten, Hvede)
400 g
Hakket oksekød
300 g
Hvidløg
⅓ fed
Spidskommen
1 tsk
Tomat
2 stk
Salatost i kryddermarinade (Mælk, Laktose)
75 g
Mynte, frisk
½ pakke
Rucola salat
50 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 964 kcal
- Fedt 34 g
- Kulhydrater 109 g
- Protein 55 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Dejen bør opbevares ved 2 gr. for at undgå at hævningen starter. Læg den på køleelementet i køleskabet.
- Tag pizzadejen ud af køleskabet ½ time før, hvis der er tid. Tænd ovnen på 220°C (Over-under varme). Drys lidt mel på køkkenbordet, rul dejen tyndt ud og læg på bagepapir på en bageplade.
- Brun kødet i 1 tsk olie på en pande og krydr med presset hvidløg og spidskommen. Smag til med salt og peber.
- Skyl tomaterne og hak dem groft. Fordel kød og tomater på pizzadejene. Fordel osten over pizzaerne.
- Bag pizzaen i ovnen i ca. 12 min. Hold øje med den.
- Skyl mynte og rucola. Hak mynteblade groft og drys dem og rucola over pizzaen lige inden servering.