Utraditionel burger med spidskålsgrønt
20-30
4 dages holdbarhed

Utraditionel burger med spidskålsgrønt

Burger med anderledes bøf med karry og hvidløg serveret sammen en super lækker blancheret spidskålssalat drysset med søde tranebær. Lækkert og på mange måder bedre og sundere.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • byg,
  • hvede,
  • rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Hvidløg
1 fed
Skalotteløg
½ stk
Hakket oksekød
300 g
Karry
½ pose
Spidskål
½ stk
Tranebær
1 pakke
Burgerbolle (Æg, Gluten, Mælk, Byg, Hvede, Rug, Laktose)
2 stk
Grov sennep (Sennep, Svovldioxid)
1 spsk
Appelsin
¼ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 622 kcal
  • Fedt 24 g
  • Kulhydrater 60 g
  • Protein 42 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Burgerbøffer: Pil hvidløg og løg. Pres hvidløg og hak løg fint. Rør kødet med karry, hvidløg, løg, salt og peber. Form til en flad hakkebøf pr. person. Varm en (grill)pande op med lidt olie og steg bøfferne ca. 5-7 min. på hver side til de er gennemstegte.
  2. Spidkålssalat: Skær spidskål i mindre stykker og kom i en gryde. Hæld kogende vand over og lad det stå 1 min. Hæld herefter vandet fra og lad det køle lidt af. Bland med tranebær.
  3. Burgerboller: Del bollerne og rist dem på en brødrister.
  4. Dressing: Pisk grov sennep, 1 spsk appelsinsaft, ½ spsk olie, salt og peber sammen. Vend den i spidskålssalaten.
  5. Læg burgeren sammen med bøf og spidskålssalat og servér.