BBQ-kyllingekøller og birkeskartofler med sprød bedesalat
25
4 dages holdbarhed

BBQ-kyllingekøller og birkeskartofler med sprød bedesalat

En dejlig familieret, som også er hurtig. Kyllingelår marineret i barbeque sovs, og lækre ovnfritter med birkes. Hertil knasende sprød bede salat og en god dip.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Bagekartoffel
3 stk
Birkes
1½ spsk
BBQ Kyllingekøller (Sennep)
600 g
Bolsjebede
250 g
Salatmix Napolitana
40 g
Hindbærvinaigrette (Svovldioxid)
2 spsk
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 1101 kcal
  • Fedt 47 g
  • Kulhydrater 104 g
  • Protein 66 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 220 grader. Skær kartoflerne i tynde både. Læg dem i en stor bradepande med bagepapir, Vend dem godt med olie, salt og 1½ spsk birkes. Bag dem øverst i ovnen ca. 20 min.
  2. Åbn posen med kyllingekøller. Læg dem på en bageplade med bagepapir. Sæt i ovnen og steg dem 15-20 min. sammen med kartoflerne.
  3. Skræl beder/majroer. Skær dem i supertynde skiver, evt. med en tyndskræller eller på mandolinjern.
  4. Skyl og tør salat. Læg de tynde bede/majroe skiver ovenpå salaten. Ryst posen med hindbærvinaigrette og hæld 2 spsk over bede salaten. 
  5. Rør 1 dl creme frisk med lidt salt og peber.
  6. Servér kyllingekøllerne med ovnkartofler, bede salat og dip.