Ratatouille-ruller
30-40
Vegetar
5 dages holdbarhed

Ratatouille-ruller

Velsmagende grøntsagsfyldte tortillas. En krydret vegetarret, som har masser af fylde og umami.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Aubergine
½ stk
Squash
½ stk
Løg
½ stk
Rød chili
½ stk
Solo hvidløg
⅓ stk
Røget paprika
½ tsk
Spidskommen
½ tsk
Butterbeans
¾ dåse
Tortilla-wrap (Gluten, Hvede)
4 stk
Revet cheddar (Mælk, Laktose)
100 g
Hakkede tomater
½ dåse
Kruspersille
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 672 kcal
  • Fedt 23 g
  • Kulhydrater 82 g
  • Protein 33 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Skyl grøntsagerne.
  2. Pil og hak løg fint. Skær aubergine og squash i små tern. Flæk chili og hak fint TIP: fjern kerner og frøvægge, hvis du ikke vil have det for stærkt.
  3. Varm en stor gryde op med lidt olie. Steg grøntsagerne under omrøring ca. 2 min.
  4. Tilsæt presset hvidløg, paprika, spidskommen, bønner uden væde, salt og peber. Steg videre 3 min.
  5. Smør et ovnfast fad med olie. Fordel fyldet på tortillaerne og top med revet ost. Fold hver side ind over fyldet, rul sammen og læg dem i fadet. Fordel hakkede tomater over rullerne og drys med lidt ost til sidst. Bag i ovnen ca. 7 min.
  6. Skyl og hak persille. Tag rullerne ud af ovnen, drys med hakket persille og servér.