Champignon-fisk med små kartofler
30
2 dages holdbarhed

Champignon-fisk med små kartofler

En dejlig kombination af frisk hvid fisk og champignon. Pift af citronsaft og et grønt drys af persille giver liv og smag. Serveres med kartofler.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • fisk,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber
  • Smør

Det skal du bruge

Champignon
125 g
Kruspersille
1 drys
Kartofler
500 g
Slikærter (sugar snaps)
100 g
Langefilet (Fisk)
300 g
Citron
½ stk
Hollandaisesauce (Æg)
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 733 kcal
  • Fedt 43 g
  • Kulhydrater 47 g
  • Protein 39 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Skyl champignonerne, skær dem i skiver. Skyl og hak persille.
  2. Kog kartoflerne i en gryde med letsaltet vand i ca. 15 min. Damp ærterne med de sidste 3-4 min.
  3. Skær fisken i 2 stykker. Læg i et ovnfast fad smurt med lidt olie. Dryp lidt olie over fisken og krydr med salt og peber.
  4. Svits champignonerne i lidt smør på en pande, hæld saften af ½ citron over, drys med salt.
  5. Læg champignonerne ovenpå fisken og drys med hakket persille. Sæt fadet i ovnen i 20 min.
  6. Lun saucen, den må ikke bulder koge men kun simre så den er gennemvarm, Servér kartofler og ærter til fisken med sauce.