Grillet kyllingekebab i tortilla med hummus
30
4 dages holdbarhed

Grillet kyllingekebab i tortilla med hummus

Nemme og lækre marinerede kyllingespyd på grill eller i ovn. Serveres i lune tortillaer med grønt, hummus og yoghurt.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • sesamfrø,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie
  • Peber
  • Olivenolie

Det skal du bruge

Græsk krydderiblanding
1 spsk
Paprika
1½ tsk
Kyllingeinderfilet
300 g
Kikærter
120 g
Citron
¼ stk
Hvidløg
½ fed
Tahin (Sesamfrø)
1 tsk
Tortilla-wrap (Gluten, Hvede)
4 stk
Tomat
2 stk
Hjertesalat
1 stk
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 1176 kcal
  • Fedt 42 g
  • Kulhydrater 131 g
  • Protein 70 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd grill (eller ovn på 225 grader). Læg træspyddene i vand. 
  2. Bland 1 spsk græsk krydderi, ½ tsk paprika og 1 spsk olie. Marinér 300 g kylling i blandingen i en frostpose. Lad trække mens grill/ovn varmer op. 
  3. Sæt kyllingen på spyddene, grill ved høj direkte varme, til de har en sprød skorpe på alle sider. Flyt dem over på indirekte varme og grill videre i 4-5 min. på hver side. Laves de i ovn skal de have ca. 4-5 min. på hver side, 8-10 min. i alt.
  4. Hummus: Blend 120 g kikærter uden væde, ¼ dl olivenolie, saft af ¼ citron, ½ fed hvidløg, 1 tsk paprika og 1 tsk tahin godt sammen. Smag til med salt og peber. Fortynd evt. med lidt vand, hvis du synes, den er for tyk. 
  5. Skyl tomater og salat, skær i mindre stykker. Pak 4 tortillaer ind i stanniol, lun dem kort på grillen ved indirekte varme eller i ovn eller microovn.
  6. Server spyddene med hummus, tortillaer, grøntsager og yoghurt.