Fikse frikadeller og pasta med pesto
30
1 dages holdbarhed

Fikse frikadeller og pasta med pesto

De fikse fiskefrikadeller er hjemmelavede og serveres med pasta, rød pesto og salat. Fiskefars skal tilberedes på leveringsdagen.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • nødder,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Smør
  • Olie

Det skal du bruge

Fuldkornspasta (Gluten, Hvede)
250 g
Grov fiskefars med torskefisk og laks (Gluten, Fisk, Mælk, Laktose)
300 g
Kapers
½ glas
Salatmix Toscana
100 g
Agurk
½ stk
Citrusvinaigrette
2 spsk
Rød pesto (Mælk, Nødder, Laktose)
2 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 718 kcal
  • Fedt 18 g
  • Kulhydrater 110 g
  • Protein 28 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Fiskefars skal spises på leveringsdagen. Farsen er ikke fryseegnet.

  1. Kog pasta i rigeligt letsaltet vand i 10-12 min. uden låg.
  2. Fikse frikadeller: Bland fiskefarsen med kapers uden væde og rør godt sammen. Varm en pande op med lidt olie og lad ½ tsk smør blive gyldent. Form 6 (9)* frikadeller og steg 4-5 min. på hver side.
  3. Skyl agurk og skær i tern. Bland med salaten i en skål og kom vinaigrette over. Vend den friskkogte pasta med rød pesto.
  4. Servér pastaen med salat og de 'fikse' frikadeller.