Krimskrams

Økologi er også RetNemt

Økologiske råvarer spiller en stor rolle i vores retter. Der er mere end 60 forskellige råvarer, som altid er økologiske.

Økologi i retterne

Vi har mere økologi at byde på, for hver uge er der 5 retter hvor 30-70% af ingredienserne af landbrugsoprindelse er økologiske - opgjort i vægt. Friske, danske kvalitetsvarer og bæredygtighed prioriteres højt – nogle gange på bekostning af udenlandsk økologi og derfor lover vi kun op til 70 % økologi-andel.

Og så er vores pakkeri naturligvis økologi-autoriseret af Fødevarestyrelsen.

Altid 60+ økologiske råvarer

Citrusfrugter som citron, lime og appelsin er altid økologiske, så du trygt kan bruge skallen, når det kræves i opskriften. Stort set alle mælkeprodukter er økologiske herunder yoghurt og cremefraiche. Kornprodukter og tørret pasta er altid økologiske. Det samme gælder for næsten alle frø og kerner.

Gode råvarer giver gode smagsoplevelser

Se vores opskrifter

Ret gode øko-brands

Vi samarbejder med nogle af Danmarks førende brands inden for økologi. De største er Urtekram og Naturmælk, som leverer råvarer i pallevis til os hver uge.

Urtekram leverer alle vores ris varianter (brune, basmati, risotto m.fl.) og øvrige kornprodukter som bulgur, couscous og quinoa og det betyder at de ALTID er økologiske i vores måltidskasser. Det samme gælder for konserves med hakkede tomater, kikærter og bønner og tørret pasta (undtagen suppehorn), tørret frugt som rosiner, abrikoser og tranebær.

Naturmælk leverer alle økologiske mælkeprodukter, som skummetmælk, minimælk, letmælk, sødmælk, kærnemælk, piskefløde, creme fraiche, yoghurt og græsk yoghurt. Alle sammen produkter der bruges i måltidskasserne hver uge. Sammen produktudvikler vi og det er blandt andet resulteret i de små bægre med 100 ml græsk yoghurt, så vi undgår madspild.

Råvarer & Ingredienser

God mad starter med gode ingredienser. Derfor har vi udvalgt dine ekstra omhyggeligt.

Sundhed & Ernæring

God mad smager ikke kun godt i munden, men er også godt for dig.