Missing alt

Vil du ha' ny inspiration til aftensmaden?

Du får 2-3 gange om måneden et nyhedsbrev i din mailboks med opskrifter, tips & tricks samt gode tilbud. Læs mere om indholdet nedenfor.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få del I vores ret nemme univers.

Masser af inspiration til nem hverdagsmad

De samme gamle travere står på middagsbordet hos mange. Vores opskrifter giver ny inspiration til hverdagsmaden. Det kan være kendte retter med et twist eller helt nye måder at servere de mange gode råvarer på. Hver uge er der 14 nye og sunde retter på menuen, der sikrer stor variation i hverdagsmaden. Og de tager ca. ½ time at lave. Opskrifterne er gennemtestede, og vi lægger stor vægt på at maden skal smage godt og måltidet være en nydelse.

Tips og tricks også om råvarer

Du vil jævnligt få gode tips og ikke mindst tricks, der kan gøre madlavningen nemmere. Der kommer også gode råd om eksempelvis opbevaring af frugt og grønt eller andre spændende ting du måske ikke vidste om en råvare eller et krydderi.

Gode tilbud på gourmetvarer

Hver uge har vi lækre gourmetvarer på menuen. Det er i en kvalitet ud over det sædvanlige, og ofte varer, du ikke lige kan købe i det lokale supermarked. Det kunne være en vildsvinekølle eller den gode sydafrikanske rødvin, som er hentet direkte hos en af de dygtigste producenter. Og prisen er rigtig skarp.

Spændende artikler om mad med mere

Indimellem har vi artikler der diskuterer og sætter fokus på emner, som handler om aftensmaden. Det kan være om kræsenhed, om økologi, om lokale råvarer eller andre aktuelle emner.

Du får en lille startgave

Vi sender dig nemlig 3 af vores bedste opskrifter, når du tilmelder dig nyhedsbrevet. Eller bestil vores populære måltidskasser i dag og oplev, hvor nem hverdagen bliver med lidt hjælp fra os.

Få ingredienserne leveret til døren

Den mest fleksible måltidskasse. Vælg mellem 40 retter hver uge.

Prøv en måltidskasse nu