Måltidskassernes manifest
Her udleverer vi vores inderste - det vi tror på og lever efter! 

idéen bag manifestet

Sund aftensmadRetnemt Måltidskasser har en klar holdning til mad og måltider. Det skal smage godt, være nemt, varieret og sundhedsmæssigt forsvarligt. Det forpligter os naturligvis til at levere kvalitet med ærlighed og pålidelighed.

Vores kunder har også klare holdninger og krav til os. De er afspejlet i de seks punkter i Måltidkassernes Manifest.

1. Vi har travle kunder med behov for nemme og sunde måltider

Vi vil tilbyde nem, varieret og sund mad, som smager godt - hver dag. Måltidskasserne skal få vores kunders hverdag til at hænge sammen.

2. Vi vil inspirere til ny madlavning og give frihed til at vælge

Vi vil overraske med vores udbud, bruge vores viden om mad kalorier, råvarer og ikke mindst, mulighederne i maden. Vi vil tilbyde mad fra alle dele af verden - men lade kunden selv vælge.

3. Vi leverer nemme måltider uden spild

Vi ønsker at levere den bedste pakke samlet set. Vi pakker alt i de rigtige mængder og mindsker madspild. Vi leverer helt til hoveddøren. Vi sparer kunderne tid og giver mere overskud i hverdagen. Vores kunder skal ikke tænke på indkøbslister eller sætte tid af til at handle. Vi forhindrer impulskøb og dermed også ekstra spild. Mindre spild er vores bidrag til en mere bæredygtig verden.

4. Vi lytter til kunderne og har klare holdninger til råvarer

Vi vælger varerne for vores kunder og dette ansvar forpligter. Derfor tester og udvælger vi råvarerne med omhu. Og derfor søger vi dialog, så vi sikrer den bedste løsning, der passer til kundernes ønsker.

5. Vi kender leverandøren og dennes varer og værdier


Kundernes og vores holdninger skal afspejles i vores leverandørers værdier. Derfor har vi nøje udvalgte og mangeårige leverandører, der yder høj service med upåklagelig kvalitet og hensyn til miljøet.

6. Vi sætter smagen i centrum

Den gode smag er omdrejningspunktet. Sundhed og nemhed må aldrig være på bekostning af den gode smag.


Masser af spændende mad!