Bestil måltidskasse i Odense

En travl hverdag betyder ofte, at du har mindre overskud til madlavningen. Du skal nemlig præstere på arbejde, og har du familie, fylder fritidsaktiviteter og madpakker også en del. Det kan både være tidskrævende og hårdt. Står du i en lignende situation? Eller vil du bare gerne gøre hverdagen lettere? Så vil en nærende måltidskasse i Odense og på Fyn være en oplagt løsning.


Sunde måltider til dit behovet

Hos RetNemt tilbyder vi et stort udvalg af velsmagende måltidskasser i Odense. Konceptet fungerer ved, at du hver uge får en eller flere nemme opskrifter og alle de lækre råvarer, du skal bruge for at tilberede måltiderne. Naturligvis leveret lige til din dør. Fokus er, at det både skal være let, velsmagende og indbydende. På den måde får du mere tid til hverdag og overskuelig aftensmad, som hele familien vil kunne lide.

Design din egen kasse nu

 

Tanja Kaastrup Knudsen
Skal, DK

Kan ikke få armene ned :-)

Vi er super glade for disse måltidskasser. Det er såå nemt, lækkert og varieret. Der er heller ingen problemer med at ændre retterne. Vi kan ikke få armene ned over den lettelse det er i hverdagen, ikke længere at være tom for ideer til aftensmad eller foretage panikindkøb på vej hjem fra arbejde, fordi man igen igen har glemt, at der er noget der hedder aftensmad.

Lene Espe Hedin
Ishøj, DK

Super nemt og lækker, friske råvarer

Vi synes faktisk at måltidskasserne fra RetNemt  er ret geniale. God kvalitet på råvarer. Vi nyder at få inspiration til nye spændende retter ind vi vores hverdag, vi fortsætter i hvert fald som kunder. Fleksibelt bestillingssystem og god service ved henvendelser. Dejligt at man genbruger kasserne igen.

Bestil fleksible måltidskasser

Nem, sund og varieret aftensmad, leveret lige til døren.

   Alt hvad I har brug for til aftensmaden, pakket og klar
   Nemt og hurtigt at lave, bare følg den gode opskrift
   I kan selv justere på måltidskassens retter fra uge til uge

Sådan vælges retter til din måltidskasse

Hver uge vælger vi 13 retter ud af vores 800 opskrifter. Blandt dem vælg vi retter vi din måltidskasse.

Vælger du Basiskassen, får du altid familievenlige sunde retter, der kan laves på en halv time. Men du kan også vælge at designe en måltidskasse, der passer lige præcis til jeres familie.

Klik af hvad I ønsker, så matcher vi jeres præferencer med ugens menu. Har vi ikke ramt plet, eller har I andre behov i den enkelte uge vælger I blot nogle af de andre 13 retter.

Video: Sådan virker det
Design din egen kasse nu

Glæd dig til mange fordele hos Retnemt:

  • Over 800 opskrifter i vores univers
  • Du får lidt mere tid på hånden i hverdagene
  • Færre impulskøb og meget mindre madspild
  • Nemme opskrifter, som du kan klare på ca. 30 minutter

Er du bekymret for, at du ikke når at være hjemme, når måltidskassen bliver leveret? Det behøver du slet ikke. Hos os har du nemlig garanti på, at vores måltidskasser bliver leveret i kølekasser. Så kan maden sagtens holde sig kold og frisk, til du kommer hjem.

Gå på opdagelse i vores spændende mad og vælg her de måltidskasser, du finder bedst. Det er sikkert, lige til og helt uforpligtende.

Hvilke måltidskasser i Odense kan jeg vælge?

Hos RetNemt er mulighederne mange. Hver uge er der 14  forskellige retter, som du frit kan vælge imellem. Alle er varierede og efter sæsonen. Du kan derfor både vælge retter, der har fokus på økologi og sundhed, de billige og børnevenlige af slagsen, vegetarisk aftensmad samt mad fra hele verden.


Velkendt og børnevenlig måltidskasse: Er familien vild med klassiske retter? Så prøv for eksempel vores børnevenlige måltider. Her får du alle de retter, du kender i forvejen. Fra en dejlig lasagne, madpandekager, boller i karry og andet spændende mad.

Hurtig og nem måltidskasse: Nogle gange har du bare en lidt mere travl hverdag end andre. På disse dage anbefaler vi vores ekstra nemme og hurtige retter. Du får aftensmad, der kan være klar på kun 15-20 minutter. Salaten er allerede mikset, og kødet er forstegt.

Eksotisk og verdensinspireret måltidskasse: Gider du ikke spise de samme retter igen og igen? Prøv noget nyt med eksotisk, asiatisk mad. Især grøntsager, ris og nudler er i højsædet. Derudover finder du også mad fra hele verden med 30-70% økologiske råvarer.

Vegetarisk og hav måltidskasse: Foruden de ekstra sunde måltidskasser tilbyder vi også kødfrie måltider med masser af grønt og økologi. Både mættende og smagfulde. Skal det være med alt godt fra havet? Så prøv vores nemme retter med frisk fisk af god kvalitet.

Der er med andre ord mange gode måltidskasser i Odense for ethvert behov. Og disse eksempler er ikke engang alle vores retter. Med en måltidskasse i Odense fra RetNemt får du nærende mad, der indeholder de vitaminer, du har brug for. Du kan derfor hver uge glæde dig til fristende måltider, der bliver leveret til døren. Se alle vores opskrifter på god mad her. 

Inspirerende måltidskasse med mindre madspild

NVed at få mad leveret til døren i Odense kan du bruge mere tid sammen med familien og stadig få udvidet din madhorisont. Vi sørger nemlig løbende for at komme på nye opskrifter, som du måske ikke har prøvet før. På den måde kan du lære at tilberede nye retter med råvarer, der også passer til sæsonen.

Du sparer altså både tid i supermarkedet og på kedelige madplaner, der ofte ender med de samme retter. Det eneste, du skal gøre, er at sætte 30 minutter af til tilberedningen, og så er der mad til hele familien. Vi har desuden nøje målt den rette mængde mad til hver bestilling. Så undgår du rester, der ikke bliver brugt. 

Prøv måltidskasser i Odense i dag

Bor du i Odense? Så har du hos RetNemt mulighed for at få leveret en lækker måltidskasse med alt, hvad et sundt og indbydende måltid kræver. Lige til døren. Derudover leverer vi selvfølgelig også måltidskasser til resten af landet, undtagen ikke-brofaste øer. 

Du skal bare vælge, hvor mange personer, du ønsker mad til. Hvis der er enkelte ingredienser, som du ikke kan tåle eller kan lide, så har du naturligvis mulighed for at vælge dem fra. Du kan her læse mere om, hvordan vores måltidskasser virker.

Er maden ikke dig? Så kan du nemt melde dig fra igen. Med RetNemt bliver din aftensmad ikke meget nemmere.