Måltidskasser i København

Inspirerende opskrifter og gode råvarer leveret lige til døren i København. Uden behov for at handle i supermarkedet eller lave madplaner. Lyder det som en løsning, du vil kunne lide? Så bør du prøve vores velsmagende måltidskasser i København.

Mad leveret til døren i København

Hos RetNemt leverer vi masser af sund og varieret aftensmad, du kan lave på cirka 30 minutter. Hertil får du nemme opskrifter og alle de friske råvarer, du skal bruge – vi sørger for, at mange af dem er økologiske og passer til antallet af personer. Du skal bare stå for at lave mad.

Vores måltidskasser i København og resten af landet er med fokus på den gode kvalitet. Om du vil have kødfrie dage, har kræsne børn eller kan lide eksotisk mad, så har vi et bredt udvalg af måltidskasser med forskellige retter. Vælg mellem alt fra gode, nye og klassiske måltider, som du kender eller ikke har prøvet før.

Design din egen kasse nu

 

Tanja Kaastrup Knudsen
Skal, DK

Kan ikke få armene ned :-)

Vi er super glade for disse måltidskasser. Det er såå nemt, lækkert og varieret. Der er heller ingen problemer med at ændre retterne. Vi kan ikke få armene ned over den lettelse det er i hverdagen, ikke længere at være tom for ideer til aftensmad eller foretage panikindkøb på vej hjem fra arbejde, fordi man igen igen har glemt, at der er noget der hedder aftensmad.

Lene Espe Hedin
Ishøj, DK

Super nemt og lækker, friske råvarer

Vi synes faktisk at måltidskasserne fra RetNemt  er ret geniale. God kvalitet på råvarer. Vi nyder at få inspiration til nye spændende retter ind vi vores hverdag, vi fortsætter i hvert fald som kunder. Fleksibelt bestillingssystem og god service ved henvendelser. Dejligt at man genbruger kasserne igen.

Bestil fleksible måltidskasser

Nem, sund og varieret aftensmad, leveret lige til døren.

   Alt hvad I har brug for til aftensmaden, pakket og klar
   Nemt og hurtigt at lave, bare følg den gode opskrift
   I kan selv justere på måltidskassens retter fra uge til uge

Sådan vælges retter til din måltidskasse

Hver uge vælger vi 13 retter ud af vores 800 opskrifter. Blandt dem vælg vi retter vi din måltidskasse.

Vælger du Basiskassen, får du altid familievenlige sunde retter, der kan laves på en halv time. Men du kan også vælge at designe en måltidskasse, der passer lige præcis til jeres familie.

Klik af hvad I ønsker, så matcher vi jeres præferencer med ugens menu. Har vi ikke ramt plet, eller har I andre behov i den enkelte uge vælger I blot nogle af de andre 13 retter.

Video: Sådan virker det
Design din egen kasse nu

Hos retnemt kan du glæde dig til:

  • Velkendte, nemme og nye retter for enhver smag
  • Frit valg mellem 14 retter hver uge
  • Sund og varieret aftensmad med friske råvarer og økologi
  • Måltider til bestemte antal dage og personer, som du nemt kan ændre
Kort sagt – med en måltidskasse i København kan du spare tid ved at få leveret delikate måltider lige til døren. Du skal bare fortælle os, hvordan du vil have det. Læs mere om, hvordan vores måltidskasser fungerer.


Måltidskasse i København til dine behov

Med så mange muligheder kan det virke uoverskueligt at vælge aftensmad hver gang. Det behøver du ikke hos os. Vi sammensætter nemlig vores måltidskasser ud fra dine kriterier, så du ikke behøver lave en madplan. Hver uge er der nye retter, og der er altid noget for enhver smag. Naturligvis med varieret kost og gode smagsoplevelser.

Er der et andet måltid eller tema, du hellere vil prøve? Så ændrer du bare frit på sammensætningen fra uge til uge. Og er der en periode, hvor du vil sætte leveringen på pause eller bare springe den over, så kan du også det. Her er der ingen købsforpligtelser og ingen bindingsperiode knyttet til tilmeldingen – bare fordele, for måltidskasser skal være ret nemt.

Vores kokke tilføjer løbende nye lækre opskrifter ud fra dine input. Har du for eksempel en travl hverdag og knap nok tid til at hente og bringe børnene? Så vil du og børnene kunne nyde lækre og velsmagende retter i vores familievenlige måltidskasser i København. Her får du skønne og velkendte hverdagsretter for hele familien.

Du kan også prøve vores eksotiske retter fra fjerne lande. Server alt fra hjemmelavet falafel, indisk mad eller en cremet risotto. Ønsker du måltidskasser med fokus på kødfrie dage, de ekstra sunde eller med masser af fisk? Alle tre og meget mere kan du naturligvis også vælge som krav. Se alle vores lækre opskrifter, og få inspiration til din aftensmad.

Økologiske råvarer med mindre madspild

Hos RetNemt er vi godt klar over, at rester og overskydende råvarer kan være svære at undgå. Måske kommer du også til at lave lidt for mange impulskøb i supermarkedet? Før du ved af det, så er maden blevet dårlig. Har du det sådan, så er vores måltidskasser i København vejen frem for dig.


Her passer mængden af mad præcist til de antal personer og dage, du har bestilt. Hvad end det er to knivspidser Tabasco eller fire blade salvie. Så bliver der ikke mad til overs. Desuden håndplukker vi kun de bedste råvarer og varer. Faktisk skal de være så friske, at du kan have dem på køl i to til fem dage uden at kassere dem.

Friske, danske kvalitetsvarer og bæredygtighed bliver nemlig prioriteret højt hos os. Vi er blandt andet stolte af at levere måltidskasser i København, hvor 30-70% af ingredienserne fra landbruget er økologiske. For eksempel er citrusfrugter som lime og appelsin altid økologiske. Så kan du trygt lave et lækkert måltid med skal fra en citron for at give retten et ekstra pift. 

Sker det alligevel, at du har en ekstra portion? Brug resterne fra aftensmaden i madpakken. Overmodne frugter og grøntsager fungerer også rigtig godt til smoothies. Der er altså ingen grund til at smide overskydende mad ud, du sagtens kan bruge i andre retter.

Find ud af, hvornår på ugen du kan få leveret.

Bestil en måltidskasse i København lige til døren

På en travl hverdag skal aftensmaden både være nem og hurtig. Men det må også meget gerne være velsmagende for øjne, mund og mave. Alt dette og mange andre fordele får du selvfølgelig hos os. Vores måltidskasser i København består blandt andet af en velskrevet opskrift og alle de ingredienser, du skal bruge for at fremtrylle lækre måltider i hverdagen. 


Er det for eksempel din første måltidskasse i København? Få god rabat på din bestilling, og glæd dig til sunde måltidskasser leveret direkte til døren. Nogle skal du lave fra bunden – andre er næsten færdige. Fælles for alle er, at du får et delikat måltid med masser af vitaminer og mineraler. 

Husk, at du altid kan ringe eller skrive til vores imødekommende kundeservice, hvis du har spørgsmål.