Prøv delikate måltidskasser i Aalborg

Lange dage med arbejde, uinspirerede madplaner og flere fritidsaktiviteter. Når hverdagene ruller afsted, har vi ofte travlt med alverdens gøremål. Det betyder, at tiden som regel er knap. Desværre kan det gå ud over din tid og lyst til at lave sund og varieret mad. Sådan bør det ikke at være.

Let, økologisk og rig på smag

Med vores måltidskasser i Aalborg kan du nemlig få leveret nemme og nærende retter lige til døren. Her får du nøjagtig de ingredienser og råvarer i den mængde, du skal bruge. Samtidig følger der overskuelige opskrifter med, så du kan få mad på 30 minutter eller mindre. På den måde får du mere tid og overskud i hverdagen.

Er du klar til at prøve din første måltidskasse hos RetNemt? Vi har over 800 spændende retter kreeret af Danmarks dygtigste madkreatører. Alle måltiderne er lavet med udgangspunkt i skøn smag, gode råvarer og nem tilberedning. Og det er selvfølgelig helt uden binding.

Design din egen kasse nu

 

Tanja Kaastrup Knudsen
Skal, DK

Kan ikke få armene ned :-)

Vi er super glade for disse måltidskasser. Det er såå nemt, lækkert og varieret. Der er heller ingen problemer med at ændre retterne. Vi kan ikke få armene ned over den lettelse det er i hverdagen, ikke længere at være tom for ideer til aftensmad eller foretage panikindkøb på vej hjem fra arbejde, fordi man igen igen har glemt, at der er noget der hedder aftensmad.

Lene Espe Hedin
Ishøj, DK

Super nemt og lækker, friske råvarer

Vi synes faktisk at måltidskasserne fra RetNemt  er ret geniale. God kvalitet på råvarer. Vi nyder at få inspiration til nye spændende retter ind vi vores hverdag, vi fortsætter i hvert fald som kunder. Fleksibelt bestillingssystem og god service ved henvendelser. Dejligt at man genbruger kasserne igen.

Bestil fleksible måltidskasser

Nem, sund og varieret aftensmad, leveret lige til døren.

   Alt hvad I har brug for til aftensmaden, pakket og klar
   Nemt og hurtigt at lave, bare følg den gode opskrift
   I kan selv justere på måltidskassens retter fra uge til uge

Sådan vælges retter til din måltidskasse

Hver uge vælger vi 13 retter ud af vores 800 opskrifter. Blandt dem vælg vi retter vi din måltidskasse.

Vælger du Basiskassen, får du altid familievenlige sunde retter, der kan laves på en halv time. Men du kan også vælge at designe en måltidskasse, der passer lige præcis til jeres familie.

Klik af hvad I ønsker, så matcher vi jeres præferencer med ugens menu. Har vi ikke ramt plet, eller har I andre behov i den enkelte uge vælger I blot nogle af de andre 13 retter.

Video: Sådan virker det
Design din egen kasse nu

Hos RetNemt er du altid sikret:

  • Professionelle kokke og madskribenter udvikler vores opskrifter
  • Maden kommer i særlige kølekasser, og meget af det er økologisk
  • Du får velsmagende aftensmad, du kan lave på cirka en halv time
  • Mere tid i hverdagen uden behov for indkøb og uinspirerende madplaner

Find inspiration til aftensmaden i vores store univers af alverdens måltider. Her er der delikate opskrifter til både den kræsne børnefamilie, den økologiske og den traditionelle. Det ér ret nemt

Find din bedste måltidskasse i Aalborg

At få sund og varieret mad er hverken tidskrævende eller besværligt. Det er det i hvert fald ikke, hvis du bestiller en sund måltidskasse i Aalborg hos os. Vi tilbyder nemlig friske og gode råvarer i høj kvalitet – også økologiske. Det giver dig lækker hverdagsmad med de vitaminer, som din krop skal bruge. Det kan for eksempel være:


Populære og billige måltider: Bor du sammen med en børnefamilie? Så har du måske brug for skønne og velkendte retter for hele familien. Blandt andet tilbyder vi spændende og billige måltider, som børnene kan lide. Både de klassiske som lasagne og fiskefileter, men også sund, nøglehulsmærket mad på bare 20-30 minutter.

Klimavenlige og økologiske måltider: Vil du skære ned på mængden af kød? Eller måske skrue op for fisk? Prøv en måltidskasse i Aalborg, hvor du får mættende og smagfulde vegetarretter. Vi har fyldt kassen op med masser af økologisk grønt Hertil kan du også få et måltid med frisk fisk og skaldyr i fokus.

Eksotiske og spændende måltider: Hos RetNemt vil vi gerne hjælpe dig med at udvide din horisont og gå væk fra de velkendte retter. Derfor finder du også eksotisk aftensmad fra fjerne lande. Fremtryl for eksempel smagen af Indien, Mexico eller Asien i dit eget køkken. Stadig hurtigt at lave og med friske råvarer i høj kvalitet.

Med andre ord kan du vælge måltidskasser i Aalborg, der kan skabe en kulinarisk oplevelse på ganske kort tid. Vores måltidskasser i Danmark fungerer nemlig til alle former for livsstile og behov. Du skal blot selv stå for tilberedningen. Hvilke retter skal du prøve først?

Du kan her læse mere om, hvordan vores måltidskasser i Aalborg fungerer.

Måltidskasser i høj kvalitet leveret til døren

Når du vælger en af vores måltidskasser her fra siden, så får du et væld af fordele. Blandt andet er du reelt med til at mindske madspild. Vi måler nemlig mængden af mad præcist til de antal personer og dage, du har bestilt. Så bliver der ikke mad til overs. Du kan eventuelt bruge rester fra aftensmaden i børnenes madpakker.


En måltidskasse i Aalborg er også nemmere end at skulle i supermarkedet, hvor du let kan ende med de samme måltider igen og igen. Når familien har travlt, er der nemlig ikke altid plads til de kreative idéer. Samtidig undgår du også bedre impulskøb, der kan få budgettet til at stige.

Lad derfor RetNemts måltidkasser i Aalborg stå for både indkøb og madplan. Du sparer ikke bare tid, men også penge. Og du behøver ikke engang være hjemme, når vi leverer. Med måltidskassen på plads er ingen grund til at stresse hjem efter arbejde for at lave aftensmad i flere timer.

Bestil let din første måltidskasse i Aalborg

Vi har forsøgt at gøre det så overskueligt og let for dig at bestille måltidskasser i Aalborg og i resten af landet. Har du alligevel spørgsmål? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon. Vores erfarne kundeservice står til din rådighed på alle leveringsdage. 

Vælg selv antal personer og dage, du ønsker maden til. Mængden skal dog svare til minimum to personer og kan maksimum være til seks. Til gengæld kan du frit ændre for hvert ret uge for uge. Fælles for alle vores retter er en god blanding af økologisk, lækker mad leveret lige til døren. Find ud af, hvornår du kan få måltidskasser leveret i Aalborg.