Find populære måltidskasser i Århus

I en stresset hverdag er der ofte meget at jonglere med og alt for lidt tid. Det kan både være, når du er studerende, er en børnefamilie eller bare arbejder fuldtid. Har du det også sådan? Den nemmeste løsning er en sund og nærende måltidskasser i Aarhus fra RetNemt.

Spændende måltider leveret til døren
Med over 800 kreative opskrifter fra hele verden er du sikret aftensmad til netop dit behov. Og du behøver ikke engang bevæge dig ud i supermarkedet. Vi leverer nemlig din måltidskasse i Århus lige til døren. Det eneste, du skal gøre, er at designe din helt egen kasse efter dine ønsker og antal personer – eller lade os sammensætte ud fra dine behov. 

Skal du prøve din første måltidskasse hos os? Se mulighed for levering i dit postnummer her, og tilmeld dig i dag. Det er helt uforpligtende.

Design din egen kasse nu

 

Tanja Kaastrup Knudsen
Skal, DK

Kan ikke få armene ned :-)

Vi er super glade for disse måltidskasser. Det er såå nemt, lækkert og varieret. Der er heller ingen problemer med at ændre retterne. Vi kan ikke få armene ned over den lettelse det er i hverdagen, ikke længere at være tom for ideer til aftensmad eller foretage panikindkøb på vej hjem fra arbejde, fordi man igen igen har glemt, at der er noget der hedder aftensmad.

Lene Espe Hedin
Ishøj, DK

Super nemt og lækker, friske råvarer

Vi synes faktisk at måltidskasserne fra RetNemt  er ret geniale. God kvalitet på råvarer. Vi nyder at få inspiration til nye spændende retter ind vi vores hverdag, vi fortsætter i hvert fald som kunder. Fleksibelt bestillingssystem og god service ved henvendelser. Dejligt at man genbruger kasserne igen.

Bestil fleksible måltidskasser

Nem, sund og varieret aftensmad, leveret lige til døren.

   Alt hvad I har brug for til aftensmaden, pakket og klar
   Nemt og hurtigt at lave, bare følg den gode opskrift
   I kan selv justere på måltidskassens retter fra uge til uge

Sådan vælges retter til din måltidskasse

Hver uge vælger vi 13 retter ud af vores 800 opskrifter. Blandt dem vælg vi retter vi din måltidskasse.

Vælger du Basiskassen, får du altid familievenlige sunde retter, der kan laves på en halv time. Men du kan også vælge at designe en måltidskasse, der passer lige præcis til jeres familie.

Klik af hvad I ønsker, så matcher vi jeres præferencer med ugens menu. Har vi ikke ramt plet, eller har I andre behov i den enkelte uge vælger I blot nogle af de andre 13 retter.

Video: Sådan virker det
Design din egen kasse nu

En måltidskasse i Aarhus efter dine behov

Hos RetNemt får du mere end bare nogle overskuelige opskrifter og de sædvanlige retter. Vi vil nemlig gerne imødekomme dine behov bedst muligt. Derfor er vores opskrifter så forskellige som muligt. Både for variationens skyld og din oplevelse. Det kan både være børnevenlige og velkendte retter, vegetarisk og klimavenligt mad eller de eksotiske fra hele verden.

Du kan blandt andet få leveret en billigere måltidskasse i Aarhus, uden at der bliver sparet på kvaliteten og kreativiteten. Det er aftensmad på en travl hverdag, som børn også kan være med på. Ønsker du i stedet måltider, hvor hele familien kan hjælpe til med madlavningen? Så anbefaler vi vores skønne udgave til familien. Se også de sunde, nøglehulsmærkede retter, du kan lave på bare 20-30 minutter.

Fælles for dem alle er delikat og velsmagende aftensmad. Ren forkælelse for både dine øjne, smagsløg og maven. Vi stiller med andre ord høje krav til vores måltidskasser i Aarhus og resten af landet. Har du allergi eller særlige ønsker? Tøv ikke med at fortælle os det. Så vil vi gøre vores bedste for at imødekomme dine behov. Så får du det bedste måltid – hver uge.

Sådan fungerer måltidskasser i Århus

En måltidskasse består af en opskrift og alle de ingredienser, du skal bruge for at fremtrylle lækre måltider i hverdagen. Nogle skal du lave fra bunden – andre er næsten færdige. For eksempel har du mulighed for at få klassiske retter med et sundt twist. Andre gange kan det være indisk-inspirerede retter og lignende. 

Når du bestiller måltidskasser i Århus online, skal du først fortælle, hvor ofte du gerne vil have mad fra os. Dernæst skal du beslutte dig for, om du ønsker mad til to, tre, fire, eller seks personer. Det er ikke muligt at bestille til mindre eller flere end dette. Når du også ved, hvor mange dage du vil have, er det endelig tid til at fortælle os, hvilken slags mad du kan lide og kan tåle.

Du bestemmer helt selv, hvor meget udfordring og variation du vil have. Det eneste, som vi forventer, at du har i forvejen, er salt og peber, smør eller madolie samt sukker og hvedemel. Du kan altså ikke helt undgå en tur i supermarkedet. Til gengæld klarer vi resten af indkøbene med nye oplevelser og gode favoritter hver uge.

Bestil let din første måltidskasse i Aarhus

Mnsker du at få måltidskasser i Aarhus leveret lige til døren? Vi sætter måltidskasserne ved hoveddøren, medmindre du beder os om noget andet. Du behøver ikke at være hjemme. Husk, at du altid kan ringe eller skrive til vores imødekommende kundeservice hos RetNemt. Så hjælper vi dig bedst muligt. 


Er det din første måltidskasse i Aarhus? Så har du mulighed for at få en god rabatkode. Tilmeld dig nu, og få sunde måltidskasser leveret til døren. Det er friske råvarer og nemme opskrifter til både den studerende, børnefamilien, den kræsne og den miljøbevidste.

Hos RetNemt bidrager vi også til bæredygtighed. Blandt andet ved at portionerne så vidt muligt alle ingredienser. Frugt og grønt bliver leveret friske til vores pakkeri. Kvaliteten sikrer vi ved omhyggeligt at sortere de dårlige grøntsager fra. På den måde undgå du at købe alt for store mængder mad, som du ikke når at spise og derfor smider ud.

Tilbage er der bare at sige: Velkommen til RetNemt i Aarhus og velbekomme.