Udforsk Koreas lækreste madtraditioner

Det koreanske køkken har taget verden med storm og siges at være en af de mest populære madkulturer i øjeblikket. Kunne du tænke dig at gå på opdagelse blandt nogle af Koreas mest udsøgte kulinariske traditioner? På ugens menu finder du lige nu fem autentiske koreanske retter, der vil tage dine smagsløg med på en uforglemmelig smagsrejse til det fjerne østen. OBS: Er du ny kunde, kan du tilføje de koreanske retter, når du har oprettet din RetNemt-konto.

Læs mere og bestil

Koreanske delikatesser på menuen

Koreansk på menuen

Det koreanske køkken er en sublim blanding af tradition og innovation, hvor fortidens traditionelle opskrifter møder nutidens kreative smagskombinationer. Mens traditionelle retter stadig udgør hjørnestenen i den koreanske madkultur, eksperimenteres der konstant med fusion af smage og teksturer. Resultatet er masser af spændende koreanske opskrifter, der appellerer til både traditionelle og eventyrlystne ganer.

Bibimbap, bulgogi og dakkoshi må siges at være nogle af Koreas mest ikoniske bidrag til madverdenen, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Hver ret er en smagseksplosion med den perfekte balance mellem sødt, salt, surhed, bitterhed og umami, der giver koreansk mad sin uimodståelige karakter.

Lige fra den stærke smag af krydret gochujang til den forfriskende skarphed af kimchi, er det koreanske køkken en fest for smagsløgene og en fantastisk måde at udforske Koreas rige madtraditioner. Så vælg dine favoritter på ugens menu, nyd hver bid og træd ind i en helt ny verden af fantastiske smagsoplevelser.

Se retterne her

Koreansk mad: 5 favoritter fra det koreanske køkken

Kunne du tænke dig at opleve nogle af Koreas lækreste madtraditioner hjemme i eget køkken? Med disse fem lækre koreanske retter kan du udvide din madhorisont med autentiske koreanske delikatesser, der giver lyst til mere.

Gå til artikel

3 populære krydderier i koreansk mad

Er du nysgerrig på, hvad der gør koreansk mad unik? I denne artikel skal vi se nærmere på tre populære krydderier, der alle er uundværlige i det koreanske køkken: sesamolie, soja og gochujang.

Gå til artikel

RetNemts guide til kimchi

Kimchi er Koreas nationalret og har da også opnået stor popularitet verden over. Vil du vide mere om kimchi og dets anvendelse i madlavning, så læs med her, hvor vi også giver en nem og lækker opskrift på kimchi.

Gå til artikel

RetNemts guide til gochujang chilipasta

Du har måske hørt om den koreanske chilipasta kaldet gochujang, men hvad er det, hvordan bruges det, og hvilke retter kan den egentlig bruges i? Alle disse spørgsmål vil vi svare på i denne artikel.

Gå til artikel