Måltidskasser til skarpe priser

RETØKONOMISK - billig AFTENSMAD PÅ BUDGET

Du kender det garanteret allerede – og sikkert også alt for mange for gange: Du vil gerne spise både sund, lækkert og varieret, men det kan være både svært og for dyrt at gøre. Især i hverdagen, hvor du skal have fri fra studier eller arbejde, før du skal på turen ud at købe ind – og så først, når du kommer hjem fra det, er det frem med forklædet, gryderne og kogebøgerne. Og så har vi ikke engang været omkring hverken borddækning før eller oprydning efterfølgende. 

God og billig afveksling
Men alt det kan ændre sig meget hurtigt med hjælp fra RetNemt.dk. Vi har sammensat en lang række lækre og indbydende menuer og retter, du kan vælge imellem. En af dem hedder RetØkonomisk, der er lig med nem billig aftensmad, som er lige at gå til, så du kan få lækker aftensmad, der er til at betale. Hurtigt. 

billig aftensmad

Let mad med måltidskasserMed RetØkonomisk får du altså billig aftensmad. Men det betyder bestemt ikke, at vi er gået på kompromis med kvaliteten. Som tilfældet er med alle vores måltidskasser, får du mad af højeste kvalitet, hvis du vælger RetØkonomisk fra RetNemt.
Her sparer du på prisen, men ikke på hverken smagen eller afvekslingen. Så er du ved at køre træt i pasta med kødsovs, og synes du også, at trækket på Dankortet er ved at være større, end budgettet holder til? Så kan det være, du skal til at overveje at få sendt din aftensmad i måltidskasser, så den er lige til at gå til. Du får noget nyt hver gang, og prisen er oven i købet helt i bund. Du kan for eksempel vælge at få god og billig aftensmad til to voksne for kun 115 kr., til tre voksne for 139 kr. og til fire voksne for kun 159 kr. Til 6 voksne er prisen 209 kr. Det bliver vanskeligt at gøre billigere, sundere eller mere afvekslende, hvis du i stedet tager turen forbi supermarkedet – også selvom det så skulle være en tur til discountmarkedet.  
Som tilfældet er for alle vores retter, så kan du klare den ugentlige ret fra RetØkonomisk på ca. en halv time. Den er velsmagende og nem at lave, hvis du bare følger de gennemprøvede opskrifter. Vi leverer som altid alle ingredienser, du har brug for – så følger du bare opskriften og stiller klar til servering inden for ca. en halv time. En til fem af ingredienserne er tilmed økologiske. 

AFVEKSLENDE AFTENSMAD

Vælger du RetØkonomisk får du lækker og afvekslende aftensmad, der er god for både maven og pengepungen. Hemmeligheden bag den skarpe pris er enkel: Færre og velvalgte ingredienser. Så vi gør det faktisk ret nemt at spare på prisen og samtidig få spændende og sund aftensmad uden at gå kompromis med hverken smag eller kvalitet.
Du kan glæde dig til dejlige smagsoplevelser som for eksempel nordisk burger med rødbedepesto, Laos kylling i karry eller jambalaya med pølser. Der kommer naturligvis hele tiden nye opskrifter til med inspiration fra alle verdenshjørner, og retterne spænder fra supper over wok retter til fyldige pastasalater.
RetØkonomisk – såvel som alle vores andre måltidskasser – sparer dig altså for en masse tidsrøvere i hverdagen. Du undgår både at skulle lave madplaner og indkøbslister. Og så slipper du for den værste af dem alle; at købe ind. I stedet skal du bare tilmelde dig måltidskassen, og så bliver den leveret lige til din hoveddør. Cirka en halv time senere står aftensmaden på bordet. Velbekomme.

MERE INSPIRATION

Hvis du er interesseret i at få din mad leveret fra RetNemt Måltidskasser, så kan du med fordel undersøge madplanen for næste uge. Bare tryk på den måltidskasse, du hælder mest til, og så kan du med garanti mærke, at tænderne løber i vand.
Du kan også kigge vores enorme udvalg af opskrifter igennem. Så får du din egen online og gratis kogebog. Plus du får et indblik i, hvor højt vores bundniveau er. Her er noget for enhver smag – både til de voksne og til børnene. Til de eksperimenterende og til de kræsne. Til vegetarerne og til kødspiserne. Her er virkelig noget for alle.
Vil du høre mere fra vores ret nemme univers, så kan du altid tilmelde dig vores nyhedsbrev. Det er selvfølgelig fuldstændig gratis, og du får masser af ideer og inspiration til nem hverdagsmad leveret direkte i mailboksen – hver anden uge. Ud over lækre opskrifter får du også gode tips til, hvordan du gør sund og varieret madlavning nemmere. Du får desuden en række tilbud på gourmetvarer, som du sjældent kan finde i dit lokale supermarked. Eller noget som helst supermarked, faktisk. Alt det – og mere til – for en mailadresse. Det er ret økonomisk og ret nemt.

tilmeld dig
eller