Økologiske måltidskasser med fisk

fisk og skaldyr i skønne retter med masser af økologiske råvarer

Fisk er ikke bare fisk, og selvom mange har et lidt anstrengt forhold til denne spise, er det ikke blot superlækkert, det er også sundt!
I FiskeRet må selv den mest kræsne fiskespiser se sig bekæmpet af mundvand, når vi fremtryller enkle og smagfulde retter og sikrer fisk til aftensmad. 

Økologiske måltidskasser med fisk Den FRISKE fisk

At fisk er sundt har vi efterhånden hørt fra både Sundhedsstyrelsen og utallige madlavningsprogrammer. Og det er bestemt ikke tom snak – for fisk (og særligt den fede af slagsen) indeholder en lang række vigtige tilskud som fiskeolie, selen, jod og D-vitamin.

Og ikke nok med at det er sundt at spise fisk til aftensmad, så er det også lækkert og enkelt. For med FiskeRet får du et hav af lette og sunde opskrifter på aftensmad med fisk. Fedtenergiprocenten er i gennemsnit 24% og giver dig et sundt og fedtfattigt måltid med 70-100 % økologiske råvarer.

En verden af fisk med FiskeRet

Prøv fisk på nye måder!

I FiskeRet finder du et hav af forskellige slags fisk, som eksempelvis torsk, laks, kuller, kulmule, rødfisk etc. Og selvom fiskene ofte svømmer i det danske farvand, sætter det ikke begrænsning på de mange opskrifter på fisk, som lader sig inspirere af både det italienske, indiske og japanske køkken og eksotiske thairetter.


Udover fisk finder du også eksklusive skaldyr som koldtvandsrejer, tigerrejer og krebsehaler. De enkelte fiskeopskrifter varieres i forhold til ovnstegt, grillet og dampet fisk, - selvfølgelig med masser af økologisk tilbehør!

FiskeRet dækker således selv den mest kræsne fiskespisers behov. Mon ikke vi kan friste selv den mest skyende fiskespiser med en lækker laksesteak serveret med grøn couscous og persilleyoghurt, en bagt kuller med græske kartofler eller hvad med eksotiske kæmperejer i orientalsk tomatsauce?

Har det sat mundvandet i gang, og vil du inspireres til dagens aftensmad? Find din næste opskrift på fisk eller svælg i stedet i de mange fantastiske retter fra de øvrige måltidskasser her.

KVALITETEN I FOKUS

Hos RetNemt Måltidskasser gør vi en dyd ud af at skaffe de bedste råvarer til dine måltider, og den friske fisk er ingen undtagelse! Fisk og skaldyr skal opbevares koldt og har – til forskel fra mange øvrige råvarer – en kort holdbarhed, når først de er kommet op af havet.

Vi køber fersk, frisklandet fisk lokalt hos Fiskehallen Tvilling, som du ofte ellers kun finder hos velassorterede fiskehandlere. Eventuelle manglende landinger kan engang imellem resultere i levering af en anden fiskeart end planlagt, men du kan stole trygt på, at fisken er frisk og klar til at blive serveret til aftensmaden.

Er du forholdsvis ny i forhold til fisk, er her et par gode råd og tips:

  • En frisk fisk vurderes ud fra udseende, konsistens og smag, men derudover er lugten af frisk hav og tang efterfulgt af en evt. lidt sødlig eller metallisk lugt ét af de vigtigste friskhedstegn
  • Har fisken været frossen, bør den tø op i køleskabet og spises samme dag.

Fisk til aftensmad med ugentlige madplaner

Skal menuen være ekstra sund og stå på fisk til aftensmad, er FiskeRet lige noget for dig! Den bugner med friske fisk og skaldyr, og med ugentlige madplaner slipper du for at skulle tage stilling til, hvilke fiskeopskrifter der skal være på menuen, eller at panikke over tilberedningen.

Med FiskeRet er det nemt at spise sundt! Fælles for alle de lækre fiskeopskrifter er, at de kan tilberedes på ca. en halv time, hvilket giver dig masser af tid til hygge med familien og andre gøremål i en travl hverdag, hvor madplaner hurtigt kan ryge fløjten, når sønnike skal hentes fra fodbold, eller arbejdet trak ud igen.

Hver uge byder vi på en ny FiskeRet, og de er alle propfyldt med økologiske varer – faktisk er 70-100 % af alle råvarerne økologiske, ligesom de passer til de skiftende årstider. Så det bliver aldrig kedeligt med FiskeRet! Og du kan roligt lade de større børn servere aftensmad med fisk, da de enkle opskrifter lader dem trylle appetitvækkende retter til spisebordet.

Direkte fra havet til hoveddøren

Når du tilmelder dig FiskeRet måltidskasse får du frisk fisk serveret direkte til hoveddøren! Med lækre opskrifter med fisk er det således ingen sag at servere aftensmad med fisk, og du bestemmer selvfølgelig selv, hvor ofte menuen skal indeholde fisk og skaldyr. Så bliver det ikke meget lettere! Du kan også købe en måltidskasse direkte uden tilmelding – uanset hvad du vælger, sørger vi for at gøre det let at spise sundere aftensmad.

Har du spørgsmål til FiskeRet eller én af de andre måltidskasser? Læs mere i vores FAQ, se alle vores andre måltidskasser eller kontakt os!

TILMELD DIG NU
eller