1/3 AF VERDENS MAD GÅR TABT

6. januar 2017 1 Comments Posted by: Britta Category: CARE Danmark

Af al den mad, verden producerer, bliver mere end en tredjedel aldrig spist. Herhjemme rådner fødevarerne op i køkkenet hos forbrugeren. I Afrika går fødevarerne tabt på marken eller under transport.

Slatten salat, kedelige skorper eller små, lysegrønne mugpletter ender ofte i skraldespanden i danske køkkener. Ser vi til gengæld på fattige lande i Asien og Afrika, skal maden nok blive spist, når først den kommer ud til forbrugerne. Her er problemet i stedet, at masser af råvarer går tabt, inden det overhovedet bliver til mad.

”Problemet er forældede landbrugsmetoder og dårlig infrastruktur. Hele marker står og rådner op, inden ...

Vær med til at stoppe madspild og støt CARE’s arbejde mod sult og fattigdom

6. januar 2017 1 Comments Posted by: Britta Category: CARE Danmark

Vi vil gerne være med til at stoppe madspild og i samarbejde med CARE Danmark og Selina Juul (stifter af Stop Spild af Mad) støtte CARE Danmarks arbejde mod sult og fattigdom. Det gør vi ved at sælge en kasse med Selina Juuls gode opskrift på chili sin/con carne baseret på brug af dine rester samt som den eneste ingrediens 1 dåse kidneybønner. Mindre Madspilds kassen koster 75 kr., og beløbet går ubeskåret til CARE Danmarks arbejde for at forhindre sult og fattigdom i Afrika og Asien. RetNemt.dk donerer kidneybønner og arbejder gratis i den gode sags tjeneste.

I forvejen har vi her hos ...