Spis sundt med en sund måltidskasse

Mange går med en ambition om en sundere kost, men ved ikke helt hvordan de skal komme i gang. Med en sund måltidskasse fra RetNemt kan du gøre det nemt at spise sund og varieret aftensmad. Læs mere om alle fordelene ved sunde måltidskasser her.

Måltidskasser med sund mad

Kender du følelsen? Ønsket om en sundere livsstil er der, men straks går det galt, når man prøver at føre det ud i livet. Her kniber det med at holde den sunde kost ved lige, og før man ved af det er man tilbage ved de gamle spisevaner, som man jo faktisk prøvede at slippe af med. Er det noget, som du kan nikke genkendende til? Det er du ikke alene om. Heldigvis kan du med en måltidskasse nemt og hurtigt sætte sund og nærende aftensmad på bordet – hver uge.

Undgå usunde fristelser med en sund måltidskasse

Sund kost handler om gode spisevaner, og og gode vaner opstår ved at gøre det samme om og om igen. Efter en lang arbejdsdag oplever mange at være tom for energi og overskud, hvilket gør det svært at hive sig op til at kokkerere sunde og nærende måltider til hele familien. Måske har du mest af alt lyst til at bestille fastfood udefra, fordi du så slipper for at bruge hele aftenen i køkkenet. Eller måske nøjes du blot med at lave den samme pasta bolognese, som du i øvrigt lavede flere gange i sidste uge – ikke til den store begejstring for hverken dig eller familien. Med en måltidskasse kan du sætte sund og nærende aftensmad på bordet efter ca. 30 minutter. Vi leverer lige til døren, så du bare kan gå i gang med maden. Det er RetNemt!

Sunde måltidskasser

Sunde og velsmagende retter for enhver smag

En måltidskasse med sunde og nærende retter gør det nemt at tage det sunde valg, når ugemenuen skal planlægges. Med et bredt udvalg af sunde retter til hele familien er der altid noget for enhver smag. Vi ved, at det kan synes uoverskueligt at holde styr på næringsindholdet af alt det, du putter i munden og forholde dig til, hvad der nu måtte være den optimale sammensætning af protein, kulhydrater og fedt. Alt dette behøver du ikke bekymre dig om med en sund måltidskasse. Alle vores retter er nemlig ernæringsberegnet, så du nemt kan sikre, at du får al den næring, du har brug for. Skal din aftensmad være ekstra sund, kan du under kategorien ‘sund’ på ugens menu vælge mellem en masse lækre sunde retter, lige fra sunde salater til supper, gryderetter og madpandekager. Perfekt til dig, der vil have sund aftensmad uden at gå på kompromis med den gode smag.

Sunde måltidskasser leveret til døren

Hvis du gerne vil gøre det nemt at spise sundt, kan du med fordel få sunde måltidskasser leveret til døren. På den måde slipper du for både lange indkøbslister og tidskrævende indkøb, og du kan i stedet nyde at få ingredienserne til aftensmaden leveret lige til din hoveddør. Du skal blot fortælle os, hvad du vil have at spise samt mange dage og hvor mange personer du ønsker mad til - så klarer vi resten. Der er mange fordele ved at få sund aftensmad leveret til døren. Uanset om du gerne vil have sund mad uden besvær, præsentere børnene for sunde retter eller noget helt tredje, gør en sund måltidskasse madlavningen nemmere for dig.

Går du og familien med ambitionen om en sundere kost? Med en sund måltidskasse kan du servere sund og nærende aftensmad for hele familien på ca. 30 minutter. Det er RetNemt!