Sommerretter: når måltidet skal være let og lækkert

Sommerretter: når måltidet skal være let og lækkert

Få inspiration til lækre sommerretter, der gør madlavningen til en leg. Oplev glæden ved friske, smagfulde måltider uden besvær – perfekt for hele familien.

Nemme sommerretter for hele familien

Når tiden til madlavning er knap efter en lang dag fuld af aktiviteter under den varme sommersol, kommer behovet for hurtige løsninger ofte snigende ind over os. Men frygt ej! Nemme sommerretter betyder ikke, at man skal gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet. Med vores simple opskrifter kan du omdanne sæsonens grøntsager til lækre sommerretter uden besvær. Og tilberedningstiden? Minimal! Så mens børnene leger ude i haven, kan du roligt lave lækre sommerretter i køkkenet uden stress og jag. Det er dét, vi kalder ægte sommernydelse!

Udforsk sommerens grøntsager i sæson

Inspiration til lækre sommerretter

Når sommeren rammer, vækker det en særlig madlyst, og uanset om du ønsker en frisk salat eller saftig bøf på grillen, finder du et væld af lette sommermadsideer her. Fælles for dem alle er, at de er hurtige og nemme at lave, så du kan bruge færre tid på madlavning indendørs og mere tid udenfor i det gode sommervejr. Her får du 8 bud på nemme og lækre sommerretter for enhver smag.

Sommerretter: når måltidet skal være let og lækkert
Grillet cæsar salat med kylling og croutoner. En klassiker her serveret med kylling, croutoner, masser af hjertesalat og umami smag, her i en grillet udgave, men kan også laves på en pande. Retten er skabt af en Italiensk kok Caesar Cardini, som serverede den på sin restaurant i Tijuana, Mexico.

Vil du have mere inspiration til lækre grill- og sommerretter med sæsonens grøntsager? Så gå på opdagelse i vores store opskriftsunivers, hvor du finder mere end 800 opskrifter, der kan give dig masser af inspiration til spændende retter med masser af smag fra sæsonens lækreste grøntsager.

Gå til opskriftsuniverset