Smagfuld nytårsmenu: en festlig smagsoplevelse

Smagfuld nytårsmenu: en festlig smagsoplevelse

Nytår er årets mest festlige dag, hvor vi fejrer slutningen på året, der er gået, og byder det nye år velkommen med glæde, fest og ikke mindst en overdådig nytårsmenu. Få inspiration til din nytårsmenu her!

Inspiration til en lækker nytårsmenu

En succesfuld nytårsaften starter med den perfekte nytårsmenu. Hvordan den perfekte nytårsmenu ser ud, kommer i høj grad an på dig og dine gæsters smagspræferencer og kostbehov. Husk derfor altid at tage højde for dine gæsters behov, så alle kan være med til at smage på festmåltidernes mange kulinariske overraskelser.

Der er masser af muligheder, når det kommer til at sammensætte den perfekte nytårsmenu. Ikke desto mindre får du her vores bedste bud på en lækker og inspirerende nytårsmenu, der forkæler smagsløgene til det yderste og sætter tonen for en festlig aften.

FORRET: Stegte kammuslinger i cremet safransauce med ørredrogn og lunt brød

Forretten er en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. De møre stegte kammuslinger svømmer i en lækker cremet safransauce og suppleres med delikat ørredrogn. Serveret med lunt brød vil denne forret sætte tonen for en festlig og smagfuld aften.

HOVEDRET: Osetournedos med portobello gratineret med parmesan, timiankartofler, gulerødder, forårsløg og dejlig rødvinssauce

Hovedretten er et festfyrværkeri af smag med saftige osetournedos, stegt til perfektion og serveret med portobello svampe gratineret med parmesan. Ledsaget af lækre timiankartofler, gulerødder, forårsløg og en dejlig rødvinssauce. Denne ret er en harmonisk symfoni af smagsoplevelser.

DESSERT: Hvid chokolademousse med mandelkage og passionssirup

Sæt prikken over i'et på din nytårsmenu med en sød hvid chokolademousse på en rund og mild mandelkage, med en sød og syrlig passionssirup i bunden. På toppen er der nænsomt drysset en hjemmebagt cookie crumble med tørret kornblomst. Den er lige til at sætte tænderne i!

Se opskriften på nytårsmenuen her

Vil du have mere inspiration til inspirerende retter, som du kan servere for dine gæster til nytår? Så gå på opdagelse i vores store opskriftsunivers, hvor du finder et hav af lækre opskrifter, perfekt til at sætte god smag på årets mest festlige aften.

Gå til opskriftsuniverset