RetNemt Måltidskasser: sådan får Janne Jensen hverdagen til at hænge sammen

I en travl hverdag med mange gøremål kan det være svært at finde tid, lyst og overskud til at lave lækker og inspirerende aftensmad. Derfor vælger mange måltidskasser, så de kan spare tid i en travl hverdag, uden at gå ned på de gode smagsoplevelser. Vi har haft fornøjelsen af at tale med en af vores kunder, Janne Jensen, der for halvandet års tid siden stiftede bekendtskab med RetNemt Måltidskasser for første gang og aldrig har set sig tilbage siden.

En hverdag med mere overskud

For Janne Jensen, der er enlig mor til fire børn, har RetNemt Måltidskasser vist sig som den ultimative redning i en ellers travl hverdag. Det var en ven, der for halvandet år siden anbefalede hende at prøve vores måltidskasser. Det blev startskuddet til en nemmere hverdag med mere overskud, og i dag får hun og børnene leveret tre retter med lækker og varieret aftensmad lige til hoveddøren hver uge.

En af de mest mærkbare fordele, som Janne Jensen fremhæver ved vores måltidskasser, er den tidsbesparelse og det overblik, som de giver i hverdagen.

"I hverdagen tænker jeg, fedt, det er klaret. Jeg skal bare hente børn der kl. 15.00, hjem, og så kan vi gå i gang kl. 17.00, så er det færdigt 17.30. Alle ingredienserne er der. Der er ikke noget, jeg skal tænke over. Det tager kort tid at lave maden i en travl hverdag" - Janne Jensen.

Det behøver nemlig hverken være tidskrævende eller kompliceret at lave lækker aftensmad i hverdagen. Vælger man måltidskasser, kan man sammensætte en inspirerende madplan med bare få klik, og med simple opskrifter og alle ingredienser leveret lige til døren er der masser af tid og energi at spare.

Færre ture til dagligvarebutikken

Når Janne Jensen tænker tilbage til tiden, før hun stiftede bekendtskab med vores måltidskasser, så erindrer hun en tid med mange indkøbslister og tidskrævende ture til dagligvarebutikkerne. Tid, som hun nu kan bruge sammen med familien i stedet.

"Jeg handlede rigtig meget ind søndag, og så alligevel holdt det kun til tirsdag, for så havde jeg glemt nogle af tingene. Så jeg handler slet ikke så meget som før" - Janne Jensen.

Madlavning med børnene

En yderligere bonus ved at bruge vores måltidskasser, som Janne Jensen finder stor glæde i, er muligheden for nemt at tage børnene med i køkkenet, når der skal laves aftensmad.

"Det der med at man selv kan vælge, hvad dag man får det leveret, at man kan gå ind selv at vælge retter ud af så mange, og at børnene kan være med i køkkenet til at lave det. De er blevet så gode til at bruge urtekniv og skære gulerødder, og de hjælper tit" - Janne Jensen.Glæden over at kunne involvere børnene i madlavningen skinner klart igennem, og der er da også mange fordele at hente ved at kunne lave mad sammen som familie.

"For os handler det om at kunne lide at være i køkkenet og lave mad. Så på den måde er det blevet lidt hyggeligere for os."

Vi glæder os over vores kunders positive tilbagemeldinger, og vi håber, at vi kan blive ved med at inspirere til at gøre hverdagen nemmere med lækre og varierede retter, der sætter god smag på hverdagen.