RetNemt Måltidskasser: derfor har familien Ringgaard været kunder i 17 år

RetNemt Måltidskasser: derfor har familien Kitchell Ringgaard været kunder i 17 år

Hvad der startede som en praktisk løsning i en travl hverdag, udviklede sig efterhånden til en livsstilsændring, der gav mere ro, inspiration og madglæde i hverdagen. I denne artikel fortæller familien Ringgaard Kitchell om deres gode erfaringer med vores måltidskasser.

En hverdag i ro og balance

Måltidskasser gør hverdagen nemmere, og det er vores fornemmeste opgave at hjælpe travle familier med at spare tid på madplaner og indkøb og i stedet skrue max op for madglæden derhjemme med lækre hverdagsretter, der giver gode smagsoplevelser på tallerkenen. Vi glæder os altid over at høre fra tilfredse kunder, og for nyligt har vi haft fornøjelsen af at tale med familien Ringgaard Kitchell, der har fået en hjælpende hånd til madlavningen med RetNemt Måltidskasser i intet mindre end 17 år.

"Det er sådan, vores hverdag fungerer. Det er med RetNemt" - Patrick Kitchell.

Det er netop den oplevelse, vi ønsker at give alle vores kunder. En velfungerende hverdag i ro og balance med lækker og inspirerende aftensmad, der forkæler smagsløgene og samtidigt frigiver mere tid til hverdagens andre gøremål.

En bekvemmelig løsning i hverdagen

Familien Ringgaard Kitchell startede deres rejse med RetNemt Måltidskasser måneden før fødslen af deres andet barn. 17 år senere er de stadig kunder hos os, og hver uge får de en måltidskasse med nem og varieret aftensmad leveret lige til døren.

"Det fungerer for os, fordi vi kan vælge mellem så mange retter. Vi kender konceptet. Det er en rigtig god kvalitet. Det kommer til tiden" - Mette Ringgaard Kitchell.

Hertil fremhæver Mette Ringgaard Kitchell, at det er kombinationen af valgmuligheder, kvalitet og brugervenlighed, der gør RetNemt Måltidskasser til en bekvemmelig løsning i deres hverdag.

Vejen til sundere kostvaner

De fleste kan nikke genkendende til de mange fristelser, man bliver mødt af nede i supermarkedet, og som har det med at snige sig op i indkøbsvognen, uden at det egentlig var planen. Pludselig kommer man hjem med alle mulige varer, som man egentlig ikke havde brug for, og måske har man endda også glemt at købe nogle af de ting, der stod på indkøbslisten. Alle disse dilemmaer er fortid for familien Ringgaard Kitchell, der er glade for at slippe for både indkøbslister og lange ture ned i supermarkedet. I stedet nyder de godt af at få sund og varieret aftensmad leveret lige til deres hoveddør, hvilket også har bidraget til sundere kostvaner.

"Vi spiser sundere, vi spiser mere varieret, end hvad vi ellers havde gjort, og så tror jeg også, at vi spiser mere fisk. Jeg tror også, at vi sparer penge, fordi man ikke kommer til at købe alt det udenom og ikke kommer til at købe for meget af det ene eller det andet" - Mette Ringgard Kitchell.

Vi glæder os over vores kunders positive tilbagemeldinger, og vi håber, at vi kan blive ved med at inspirere til at gøre hverdagen nemmere med lækre og varierede retter, der sætter god smag på hverdagen.

Det siger vores kunder om os