Nem mad til gæster

Nem aftensmad til gæster

Mangler du inspiration til nem gæstemad? Så er du kommet til det rette sted. Får du snart gæster på besøg, og er du tom for ideer til nem og velsmagende aftensmad, får du her lidt tips og tricks til nem mad til dine gæster.

Nem gæstemad

At forberede lækker mad til dine gæster behøver hverken være specielt kompliceret eller tidskrævende. Et godt tip er at planlægge i god tid, så du kan lave en udførlig indkøbsliste med dig, når du tager turen ned i dagligvarebutikken. Dette kan selvfølgelig være lettere sagt end gjort, men det vil spare dig for ekstra og unødig stress under dit indkøb. Det nemmeste ville selvfølgelig være at bestille en måltidskasse. Her er der frit valg mellem 60 velsmagende retter hver uge, og du kan selv vælge hvor mange personer og dage, du ønsker mad til. På den måde slipper du for både tidskrævende planlægning og indkøb. Det eneste, du skal gøre, er at tilberede maden - og nyde den i selskab med dine glade gæster. Meget nemmere bliver det ikke!

Nem mad til gæster

En simpel buffet

Får du et lidt større selskab, fungerer buffeten godt. Her kan du tilberede lidt forskelligt, så der er noget for enhver smag. Dette er en praktisk løsning ved de lidt større selskaber, da gæsterne ofte vil have forskellige madpræferencer og allergener, som du som vært må tage højde for. Så kan den veganske eller glutenintolerante gæst nemlig selv vælge, hvad de vil have på deres tallerken.

Buffeten kan indeholde flere spændende retter. Her er nogle eksempler:

  • Frisk kartoffelsalat
  • Kartoffelmos
  • Frikadeller
  • Pulled chicken
  • Vegetarisk tærte
  • Pastasalat
  • Frisk brød
  • Stegte grøntsager
  • Salat

Som du kan se, behøver det ikke kræve den store indsats at servere et dejligt måltid for dine gæster. Det vigtigste er, at du får hygget med dine gæster. Hvis du gerne vil spare tid på selve dagen kan du med fordel begynde at forberede noget af maden dagen før. Flere af de ovenfor nævnte retter kan nemt tilberedes dagen før, for eksempel tærten. Denne smager mindst lige så forrygende dagen efter og vil helst sikkert falde i god jord hos dine gæster.

Hos RetNemt brænder vi for at give dig de bedste forudsætninger for at lave nem og velsmagende mad. Med vores store udvalg af spændende opskrifter kan du hver uge sætte lækker gæstemad på bordet, der vil imponere både familie og venner.

Få mere inspiration