Nem hverdagsmad: få inspiration til hurtige og lækre måltider

Nem hverdagsmad: få inspiration til hurtige og lækre måltider

Opdag nem hverdagsmad med RetNemt Måltidkasser. Få inspiration til hurtig, lækker og varieret aftensmad, der skaber madglæder rundt om spisebordet.

Nem hverdagsmad for hele familien

Er tiden knap i hverdagen, men ønsker du stadig at servere hjemmelavede og inspirerende måltider for hele familien? Med travle skemaer i hverdagen kan det være en udfordring at finde tid til madlavning. Hos RetNemt Måltidskasser er vi eksperter i at gøre aftensmaden både nemmere og mere inspirerende. Vi har taget højde for dine behov og sammensat smarte måltidsløsninger, der passer perfekt ind i en hektisk hverdag.

Vælg mellem 60 forskellige retter hver uge

Hurtig hverdagsmad uden kompromis

Har du en travl hverdag med mange gøremål, behøver du ikke gå på kompromis med aftensmaden. Med vores koncept kan du nyde lækre og inspirerende måltider for hele familien, samtidigt med at du slipper for tidskrævende madplaner og indkøb. Vores simple opskrifter er udviklet af professionelle kokke med fokus på nemhed og de gode smagsoplevelser, så du kan skrue max op for madglæden derhjemme. På menuen har vi hver uge et stort udvalg af hurtige og inspirerende retter, der kan serveres efter bare 15-20 minutter. Det er ret nemt!

Savner du inspiration til lækker og hurtig aftensmad? Så får du her 8 bud på lækre retter, der kan laves på bare 15-20 minutter.

Se denne uges hurtige retter
Nem hverdagsmad: få inspiration til hurtige og lækre måltider
Pita med kylling og haydari. Krydret kylling med haydari-dressing lavet på salatost, yoghurt og ajvar. Serveret i lækkert pita med salat og grønt.

Kendte klassikere og nye hits

Er du mest til klassiske familiefavoritter som boller i karry eller pita med fyld, eller vil du hellere afprøve noget helt nyt hver uge? Vi elsker begge dele! Uanset hvad dit hjerte begærer, så giver vores brede sortiment dig muligheden for at genopfinde favoritretterne eller introducere familien for helt nye retter på tallerkenen. Med 60 forskellige retter på menuen hver uge er der altid noget for enhver smag, så du kan prøve en masse forskelligt og få masser af inspiration og variation i din ugemenu. I vores store opskriftsunivers finder du desuden mere end 800 nemme og lækre opskrifter til enhver lejlighed. Alle opskrifter er udviklet af vores dygtige kokke med udgangspunkt i god smag, gode råvarer og nem tilberedning.

Gå til opskriftsuniverset